Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Muž onanoval v hotelovej hale: Recepčná sa od strachu tvárila, že nič nevidí, polícia sa ho snaží vypátrať!

Onanista sa hodinu a pol ukájal na recepcii hotela Zobraziť galériu (2)
Onanista sa hodinu a pol ukájal na recepcii hotela (Zdroj: Policie ČR)

PRAHA - Česká polícia rieši kuriózny prípad a obracia sa na verejnosť s prosbou o pomoc. Hľadá mladého muža, ktorý v noci navštívil hotel, no nevydržal a vo verejných priestoroch recepcie sa začal oddávať intímnej kratochvíli.

Kamerový záznam z recepcie hotela na Senovážnom námestí neďaleko vlakovej stanice je v rukách českých kriminalistov. Zachytáva neznámeho muža ako v ľavej ruke zviera vlastné prirodzenie a vyše hodinu a pol bez škrupúľ masturbuje hľadiac pri tom na recepčnú hotela, informuje nasregion.cz.

Záchranári v Nízkych Tatrách pomáhali vyčerpanej maďarskej turistke (Zdroj: Horská záchranná služba)

Hodinu a pol onanoval na recepcii hotela. Teraz ho hľadá polícia (Zdroj: Policie ČR)

Incident sa odohral v noci z 8. na 9. októbra. Neznámy muž tmavšej pleti s výraznými kútmi a plešinou bol vo veku odhadom tridsať rokov. Zastavil sa v hotelovej recepcii v hlavnom meste ČR v Prahe. Údajne hľadal nocľah na jednu noc, preto ho v noci recepčná pustila dnu. Keďže však tvrdil, že pri sebe nemá doklady, izbu si objednať nemohol. Tak sa usadil na blízku pohovku a čakal vraj, než mu doklady prinesie manželka, vysvetľuje hovorca Polície ČR Richard Hrdina. Pravdepodobne čakal na manželku príliš dlho, čas si začal krátiť masturbáciou rovno pred očami recepčnej. S ňou sa pritom snažil priebežne komunikovať. Vystrašená žena sa zo strachu tvárila, že jeho konanie nevidí. Bála sa totiž, že by ju mohol obťažovať, či rovno napadnúť.

„Onanista po viac ako hodine a pol navštívil toalety a po krátkom rozlúčení, opustil recepciu,“ vysvetľuje v tlačovej správe hovorca polície. Žena hneď po odchode onanistu celú udalosť nahlásila. Polícajtom sa však odvtedy muža nepodarilo stotožniť, preto sa obracajú na verejnosť s prosbou o pomoc. Okrem vyššie zmieneného popisu pridávajú policajti ešte jeden detail, ktorý môže verejnosti pomôcť s identifikáciou páchateľa. Muž by podľa polície mal byť vzhľadom na kamerový záznam ľavák. Mužovi za jeho konanie klasifikované ako výtržníctvo hrozí až dvojročný trest odňatia slobody.

Viac o téme: Polícia ČRKuriózny prípadKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu