Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na rodinnú oslavu vtrhli dva medvede: Takto si otvorili gril! Večeru zapili colou

Medveď sa pohostil
Medveď sa pohostil (Zdroj: TikTok/melmelll7197)

WASHINGTON - Vôňa mletého hovädzieho prilákala na popoludňajšie grilovanie v americkom štáte Tennessee párik medveďov baribalov. Kým hostitelia radšej záhradu opustili, jedna zo šeliem si zručne otvorila gril a zožrala desať hamburgerov, napísal sever denníka New York Post (NYP).

archívne video

Tatranské medvieďatá sa udomácňujú v košickej zoologickej záhrade (Zdroj: TASR/František Iván)

Medvede vyrazili na barbecue v meste Gatlinburg na úpätí horského masívu národného parku Great Smoky Mountains. "Zatratené medvede nám dnes zjedli večeru," okomentoval video zverejnené na Tiktoku jeho autor. Keď medveď zdolal všetky hamburgery z grilu, dostal sa ešte do plechovky s diétnou colou a večeru zapil.

Baribal nie je považovaný za príliš nebezpečného, pri stretnutí s človekom len zriedka zaútočí. Ľudia, ktorí v Severnej Amerike bývajú blízko prírodných rezervácií, sa s čiernymi medveďmi občas stretnú. Šelmy sa niekedy priživujú zvyškami z popolníc, inokedy sa vypravia priamo do ľudských obydlí či obchodov. Minulý týždeň medveď zavítal do obchodu na predmestí kanadského Vancouveru. Podľa majiteľky si odniesol vrecúško gumených medvedíkov. 

Viac o téme: HamburgerMedveďColaBarbecueGrilovačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu