Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Otec roka! Čecha nechceli s kočíkom pustiť na biatlon: Ten ho nechal aj s dieťaťom pred areálom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: GettyImages)

PRAHA - Otec z Česka musí byť fanatický fanúšik biatlonu. Od návštevy pretekov ho neodradilo ani vlastné dieťa. Svedčí o tom fakt, že keď ho obsluha nechcela pustiť s kočíkom, nechal ho jednoducho stáť aj s trojročným dieťaťom pred areálom a išiel sa na svoj obľúbený šport pozrieť pekne zblízka.

Ochranka na biatlonových pretekoch v Novém Městě na Moravě sa nestačila čudovať. Zastavila pred vstupom na športovisko otca s tromi deťmi. Jedno - trojročné - bolo ešte v kočíku, píše stránka tn.nova.cz. A to bol práve problém. Služba nemohla rodiča s kočíkom pustiť dnu. 

archívne video

Biatlonista Matej Kazár hodnotí šprint na 10 km v 4. kole IBU Cup-u v Osrblí (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Lenže to nadšeného fanúšika zimného športu nezastavilo. „Muž vzal dve deti a pokračoval v ceste dovnútra areálu. Kočík s tretím dieťaťom, ktoré spalo, nechal stáť pri vchode,“ opísala polícia z kraja Vysočina.

Nezodpovedný otec (44) si biatlon dlho neužil. Ochranka zalarmovala políciu a tá sa vybrala rodiča hľadať. Našla ho za dvadsať minút a prinútila ho vrátiť sa ku kočíku.

Muža pravdepodobne čakajú ešte opletačky s úradmi. Jeho nezodpovednosť ho dostala do poriadnych problémov. Pravdepodobne sa dopustil priestupku. Mal porušiť zákon o sociálne-právnej ochrane detí. Prípadom sa bude zaoberať sociálka z miesta, odkiaľ otec pochádza.

Viac o téme: DieťaOtecČeskoKočíkBiatlon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu