Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Takú hanbu by ste zažiť nechceli! Párik si užíval príliš hlučne, susedka zalarmovala políciu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - V nemeckom meste Waltershausen v spolkovej krajine Durínsko mal pár taký hlasný sex, že znepokojená susedka zavolala políciu. Mala podozrenie zo závažného zločinu.

V sobotu večer krátko pred jednou hodinou počula žena v byte vo svojom bytovom dome prenikavý krik. Z obavy o svoju 29-ročnú susedku a jej 37-ročného priateľa okamžite zdvihla telefón a zalarmovala políciu. Keď však uniformovaná jednotka zazvonila pri dverách, objavil sa kuriózny obraz: Vo dverách stál úplne nahý muž a spotený. Práve mal za sebou očarujúci akt lásky.

V sexe si dovoľme robiť chyby - Simona Mačorová, vzťahová a sex koučka (Zdroj: topky.sk)

Dvojica sa práve vrátila z párty s vareným vínom a mala chuť na sex. Keď sa vrátila do svojho bytu, okamžite tento plán uviedla do praxe. Bolo to dosť divoké a hlavne hlasné. 29-ročná žena pre nemecký „Bild“ povedala: „Policajti sa ma pýtali, či je všetko v poriadku. Prikryla som sa perinou a povedala: Áno, ešte žijem.“ Jej priateľ priznal, že s priateľkou uprednostňujú divoký a hlučný sex pred tichými nežnosťami. Doma bola jeho priateľka nohami priviazaná o stoličku a ľahla si, opisuje detaily. "Je to zábava pre nás oboch."

Takú hanbu by ste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Hlboko ponorení v milostných orgiách

Našťastie sa nestal žiadny závažný zločin, ako s úľavou poznamenala volajúca. Dvojica bývajúca na poschodí bola vyčerpaná a tak pohltená svojimi horúcimi milostnými orgiami, že stúpajúcu hladinu hluku zrejme poriadne nevnímala, no v žiadnom prípade im nič nehrozilo.

Bizarné rušenie pokoja komentoval s úsmevom aj policajný hovorca: „Tí dvaja počas sladkej hodiny vydávali hlasné zvuky. Boli varovaní, aby zostali ticho a sľúbili, že sa polepšia." Policajt bol zrejme sám rád, že nešlo o trestný čin. Mimochodom, horkokrvný akt lásky nemal žiadne právne následky.

Viac o téme: SexMilovanieOrgiePolícia SusedkaNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu