Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Stifler z Prcičiek prežíva náročné obdobie: Po 4 rokoch manželstva prišiel definitívny koniec!

Seann William Scott
Zobraziť galériu (2)
Seann William Scott (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny herec Seann William Scott (47), ktorý sa preslávil hlavne vďaka filmovej sérii Prci, prci, prcičky, požiadal vo februári o rozvod a podľa najnovších informácií je jeho manželstvo s Oliviou Korenberg definitívne minulosťou.

Americký herec si získal najviac fanúšikov za svoje legendárne vystúpenie vo filmovej sérii Prci, prci, prcičky. Okrem toho si však zahral aj v ďalších známych komédiách, ako boli napríklad Vitajte v džungli či Nepriestreľný mních.

V roku 2019 si zobral za manželku svoju partnerku Oliviu Korenberg. Ich rodina sa počas tohto vzťahu rozrástla o dcéru Frankie Rose Scott (3), avšak ani tá nedokázala tento vzťah zachrániť. Vo februári tohto roka totiž podal herec žiadosť o rozvod kvôli neprekonateľným rozdielom. 

Počas včerajšieho dňa magazín ET informoval o tom, že manželstvo slávneho herca je definitívne minulosťou. Dvojica sa na podmienkach rozvodu dohodla na základe predmanželskej zmluvy a bodka za ich 4-ročným manželstvom tak prebehla bez väčších problémov.

Seann William Scott
Zobraziť galériu (2)
Seann William Scott  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Seann William Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu