Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrhlé chúťky učiteľky: Za sex so študentom na cintoríne jej hrozí 20 rokov väzenia

(Zdroj: Antelope County Sheriff's Office)

WINSIDE - Mladá 25-ročná učiteľka z americkej Nebrasky sa nevedela udržať a údajne sa pravidelne intímne stýkala so 17-ročným študentom. Za pravidelný sex s neplnoletým mladíkom jej teraz hrozí až 20-ročný pobyt za mrežami. Dvojicu prichytil policajt priamo pri čine.

V Spojených štátoch sa sexuálny vzťah medzi učiteľom a študentom opäť dostáva na titulky. Cali Heikesovej, ktorá vyučovala v malom mestečku Winside v štáte Nebraska, hrozí za sex so študentom až 20 rokov väzenia. Ihneď po tom, ako škandál vyplával na povrch, zo školy ju vyhodili. 

V sexe si dovoľme robiť chyby - Simona Mačorová, vzťahová a sex koučka (Zdroj: topky.sk)

Učiteľka sa vkradla do domu študenta

Učiteľka a jej o osem rokov mladší žiak sa vraj stretávali niekoľkokrát do týždňa kvôli sexu. Člen rodiny tínedžera dokonca polícii povedal, že učiteľka sa tiež vkradla do študentovho domu – no zdá sa, že jej to nestačilo.

Vzťah Heikesovej a nemenovaného študenta vyšiel najavo úplnou náhodou. V polovici januára policajti pri bežnej kontrole zastavili vozidlo 17-ročného mladíka neďaleko miestneho cintorína. Na otázku, čo tu robí, študent odpovedal, že cintorín navštívil „s priateľkou Cali“. Policajt si vtedy neďaleko cintorína všimol aj čierne SUV, ktoré bolo registrované na Heikesovú.

 

Over the course of the past weekend, the Wayne County Sheriff’s Office received information of a sexual relationship...

Posted by Wayne County Sheriff's Office on Tuesday, January 24, 2023

Anonymný tip dostal prípad do pohybu

Po niekoľkých dňoch dostala polícia anonymný tip na sexuálny vzťah medzi učiteľkou a študentom. Potom to už malo rýchly spád.Heikesovú zatkli a vypočuli sestru študenta, ktorá vypovedala, že učiteľka sa kvôli sexu v noci vkradla do ich domu. Tí dvaja sa však aj niekoľkokrát týždenne stretávali mimo domu, aby sa zabavili – možno aj na cintoríne, kde ich policajt našiel.

Podľa ďalších členov rodiny sa 17-ročný mladík niekoľkokrát pýtal, čo by si mysleli, keby chodil s 25-ročnou ženou. Vyšetrovatelia teraz získali príkaz na domovú prehliadku a pozreli sa aj do mobilného telefónu Cali Heikesovej.

Vekový rozdiel nie je problém

Zatiaľ čo v Nebraske je sex povolený od 16 rokov, iné je to v rámci školských vzťahov. Zákon napríklad vždy považuje sex medzi učiteľom a študentom za nezákonný, pretože učiteľ má vo svojej úlohe nad študentmi automaticky právomoc. Heikesová je momentálne na slobode po zaplatení kaucie 2000 dolárov.V prípade dokázania viny jej hrozí až 20 rokov väzenia.
 

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu