Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec si myslel, že jeho syn (†6) je príliš tučný: Otrasné praktiky, chlapec ich neprežil!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRENTON - Otec z New Jersey čelí obvineniu z vraždy svojho šesťročného syna. Christopher Gregor ho prinútil behať na bežiacom páse, až kým chlapec nespadol od únavy a neutrpel smrteľné zranenia. Jeho otec si totiž myslel, že je príliš tučný.

Podľa obžaloby mal Gregor dva týždne pred smrťou zobrať svojho syna do posilňovne v ich bytovom dome. Bezpečnostná kamera tam zaznamenala otrasné scény. Otec mal Coreyho nútiť bežať na bežiacom páse a neustále zvyšoval rýchlosť, píše denník The New York Post. Dieťa neustále padalo zo stroja na zem, pretože nedokázalo bežať dostatočne rýchlo. Podľa okresného prokurátora Bradleyho Billhimera "Gregor nariadil svojmu synovi, aby sa vrátil na bežiaci pás proti svojej vôli."

Christopher Gregor
Zobraziť galériu (2)
Christopher Gregor  (Zdroj: Ocean County Prosecutor's Office)

Zomrel na ťažké vnútorné zranenia

Keď Gregor vrátil poobede syna späť jeho matke Breanne Micciolovej, všimla si, že má modriny v oblasti hrudníka a žalúdka. Okamžite ho odviezla do nemocnice. Tam Corey lekárom prezradil, že spadol z bežiaceho pásu, na ktorom ho prinútil bežať jeho otec, lebo je veľmi tučný. Potom omdlel a na následky ťažkých vnútorných zranení zomrel. 

Gregora pôvodne obvinili len z ohrozenia dieťaťa. Nové dôkazy, ako napríklad video z telocvične, však odhalili vážnosť celého prípadu a 29-ročného mladíka zatkli za vraždu. Až do začiatku procesu musí zostať za mrežami.

Viac o téme: SmrťVraždaSynBežiaci pásChristopher Gregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu