Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská rodinná tragédia: Rodičia piatich malých detí zomreli na KORONAVÍRUS

Daniel and Davy Macias so svojimi štyrmi deťmi. Zobraziť galériu (2)
Daniel and Davy Macias so svojimi štyrmi deťmi. (Zdroj: GoFundMe)

SACRAMENTO - Rodičia piatich malých detí sa nakazili koronavírusom a obaja boli hospitalizovaní kvôli vážnemu priebehu infekcie. Dieťa tehotnej Davy Maciasovej sa podarilo priviesť na svet skôr, ako obaja rodičia zomreli na koronavírus.

Rodičia piatich detí Davy a Daniel Maciasovci, ktorí žili v americkom štáte Kalifornia, sa nakazili koronavírusom a krátko nato v auguste zomreli v nemocnici. Všetky preventívne opatrenia, ktoré dvojica podnikla, ich nemohli ochrániť pred infekciou, uviedla CNN.

Výskum to ukázal jasne: Takto účinkuje vakcína proti KORONAVÍRUSU u tehotných žien

37-ročná Davy Maciasová bola v siedmom mesiaci tehotenstva, keď sa nakazila. Museli ju prijať na kliniku. Dieťa bolo možné porodiť cisárskym rezom, kým bola matka intubovaná. Zomrela skôr, ako dokázala držať svoje dieťa v náručí. Jej 38-ročný manžel Daniel Macias bol v rovnakom čase v nemocnici kvôli koronavírusu. Svoju novonarodenú dcéru mohol vidieť na fotografiách, než aj on o dva týždne neskôr zomrel na následky vírusu.

Novonarodená dcéra zatiaľ nemá meno

Trojtýždňové dieťa zostalo bez rodičov a bez mena. Babička Terry Maciasová sa teraz stará o päť detí. Aj ona ešte novonarodenému dievčatku nedala meno. Nemocnica a rodina dieťa oslovujú len „Baby Girl“. Terry Maciasová dostala strašnú úlohu vysvetliť smrť ich rodičov svojim vnúčatám. Deti vo veku od troch týždňov do osem rokov pochopili, že ich rodičia už nie sú, ale nie, že by sa už nikdy nevrátili domov, hovorí Terry Maciasová.

TÁTO krajina žiada ženy, aby odložili tehotenstvo pre KORONAVÍRUS: Majú počkať aspoň rok

Zosnulý pár nebol očkovaný. Babička osirelých detí predpokladá, že sa dvojica nakazila počas rodinného výletu do krytého aquaparku. Povedala tiež, že pár sa plánoval dať zaočkovať. Ale najskôr sa chceli dozvedieť viac o bezpečnosti očkovania.

Viac o téme: DetiSmrťRodičiaPárKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu