Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v dovolenkovom stredisku: Vražda dievčaťa (†15) v obytnom automobile

Vľavo Amanda Selbyová, vpravo jej brat Matthew Selby.
Vľavo Amanda Selbyová, vpravo jej brat Matthew Selby. (Zdroj: Facebook/ Hadyn Iball / North Wales Live)

ABERGELE - Idylku v rekreačnom stredisku vo Walese zatienila smrteľná tragédia: 15-ročné dievča zomrelo po násilnej konfrontácii, jej 19-ročného brata zatkli ako podozrivého.

V rekreačnom komplexe Ty Mawr Holiday Park na severnom pobreží Walesu neďaleko Abergele dovolenkári vždy hľadali odpočinok od stresujúceho každodenného života. Každý rok tu trávia prázdniny desaťtisíce dovolenkárov všetkých vekových skupín - teraz však prázdninovú idylu zahalil násilný zločin.

Vražda, ktorá šokovala Grécko: Všetko je inak! Pilot chcel smrť manželky (†20) hodiť na lupičov

Dievča mŕtve, otec ťažko zranený

Ako píše britské Metro, po násilnej konfrontácii zomrel mladý človek. Dievča malo iba 15 rokov, hovoria zdroje z policajných kruhov. Smrti tínedžerky predchádzal „domáci incident“, uviedla polícia. Ako presne zomrela, nebolo verejne komentované. Deň po nehode vyšli najavo ďalšie podrobnosti o zločine. Podľa denníka Daily Star dievča zabili zranenia spôsobené nožom. Pri zločine sa otec mladých ľudí vážne zranil a ich starého otca zajali ako rukojemníka. Britský Mirror identifikoval zabitú ako Amandu Selbyovú, údajného páchateľa ako jej brata Matthewa.

Krátko po čine vyšlo najavo, že polícia v súvislosti so zločinom zatkla 19-ročného mladíka. Mladé dievča zomrelo v obytnom automobile, ktorý teraz kriminalisti skúmajú ako miesto činu. Po pitve je teraz zrejmé, že dievčina zomrel na zadusenie na následky tlaku na krk a okrem toho jej podrezali hrdlo.

Brutálna vražda: Neskutočné, čím žena obliala manžela (†80) počas spánku!

Polícia sa stará o príbuzných v prázdninovom komplexe

Verejnosť nikdy nebola v ohrození, povedal detektívny inšpektor Mark Pierce: "Je to tragický, ale izolovaný incident. Naše myšlienky sú s pozostalými, o ktoré sa starajú naše špeciálne jednotky." Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie sú v súčasnosti k dispozícii žiadne ďalšie podrobnosti o úmrtí dievčaťa.

Viac o téme: DovolenkaZranenieVraždaAmanda SelbyováMatthew SelbyAbergele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu