Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena plašila holuby a vypadla z okna: VIDEO Strašný pohľad! Visela len za nohu zo 7. poschodia!

Zimomriavky naskakujú z toho, čo sa mohlo stať. Zobraziť galériu (3)
Zimomriavky naskakujú z toho, čo sa mohlo stať. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Kurióznych situácií sa stáva neúrekom. Pokým niektoré sú skôr úsmevné, iné môžu mať fatálne následky. Našťastie to ale nebol prípad ženy v Prahe, ktorá v nedeľu ráno visela dolu hlavou z okna bytu na siedmom poschodí a jediné, čo ju delilo od pádu, bola zakliesnená noha. Policajti ju včas zachránili.

Žena okradla seniora (93): VIDEO Po páde ležal bezvládne na zemi! Otrasné, čo sa udialo potom

Zásluhu na šťastnom konci nezvyčajného príbehu má aj všímavá oznamovatelka, ktorá polícii telefonicky nahlásila osobu visiacu dolu hlavou z piateho poschodia. Policajné hliadky z príslušného pražského obvodu okamžite vyrazili na miesto.

Žena plašila holuby a vypadla z okna: Strašný pohľad! Visela len za nohu zo 7. poschodia (Zdroj: Polícia ČR)

"Nebolo úplne jasné, či ide skutočne o piate poschodie, a tak museli policajti do schodov po svojich, pričom z vonku ich navigovali ostatní. Čoskoro sa ukázalo, že to bola dobrá myšlienka, pretože išlo o byt na siedmom poschodí. Riziko pádu a neznámy zdravotný stav osoby nedal policajtom oddýchnuť a po výšľape do schodov ich čakala ďalšia prekážka, robustné vstupné dvere do bytu. Kopom policajtov odolávali a chvíľu trvalo, než sa cez ne dostali dovnútra," opísal priebeh zásahu policajný hovorca Jan Rybanský.

Žena plašila holuby a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Telo ženy skutočne viselo z okna len za nohu, a preto bolo treba k manipulácii pristupovať s čo najväčšou obozretnosťou. "Policajtom sa spoločnými silami podarilo vyčerpanú obyvateľku bytu zachytiť a vtiahnuť späť dovnútra, kde si ju do svojej starostlivosti prevzali pražskí záchranári," dodal Rybanský. Žena sa záchranu života poďakovala a vysvetlila aj to, čo sa vlastne stalo. Nešťastnou náhodou vypadla z okna pri tom, ako plašila holuby na parapete.

Žena plašila holuby a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: BytZáchranaPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu