Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krvavá dráma v Nemecku: Hasič (†64) sťal svoju ženu reťazovou pílou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - Aký hrozný čin! Keď sa po rozchode stretli dvaja bývalí partneri v Lanzi v Brandenbursku, dostali sa do fatálnej hádky. Muž svojej bývalej manželke odsekol hlavu motorovou pílou a vzápätí spáchal samovraždu.

Podľa správy nemeckého denníka Bild otriasla malou brandenburskou dedinou Lanz neskutočná rodinná dráma. V obci s 800 ľuďmi sa mala v pondelok ráno strhnúť hlasná hádka medzi mužom a jeho bývalou manželkou. Ako informujú noviny, susedia vraj po počiatočných výkrikoch počuli zvuk motorovej píly.

Susedia boli hádkou znepokojení, a preto privolali políciu, ktorá získala prístup do domu. To, čo policajti videli, znie hrozne. Muž vraj svojej manželke odrezal hlavu motorovou pílou. Ako informuje Bild, 64-ročný muž sa po čine zavrel do kôlne.

Muž potom v domčeku sám seba popravil - zrejme tiež motorovou pílou. Podľa ďalších informácií, obeť a páchateľ „sa mali po rozchode v dome stretnúť, aby ho spoločne vypratali. Podľa polície išlo pri stretnutí aj o objasnenie, ako si zariadenie rozdelia“. Dôvod smrteľného sporu ešte nie je presvedčivo objasnený.

FOTO Zomrela kráska (†20) z Miss Universe: Otáčali sa za ňou všetci muži, vážna príčina smrti

Stále na začiatku vyšetrovania

"Sme stále na úplnom začiatku vyšetrovania," uviedla polícia pre Märkische Allgemeine Zeitung. Muž bol údajne bývalý veliteľ miestnych hasičov. Dve mŕtve telá boli objavené v pondelok ráno, miesto bolo na veľkej ploche ohraničené páskou. Polícia úzko spolupracuje so zodpovedným štátnym zástupcom.

Viac o téme: SporReťazová pílaHasičManželkaZabitieSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu