Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadná smrť: VIDEO Muž (†39) sa náhle stratil, jeho telo objavili na veľmi čudnom mieste!

Veľmi neobvyklá smrť.
Veľmi neobvyklá smrť. (Zdroj: YouTube/Sharjah24 News)

MADRID - Španielska polícia vyšetruje úmrtie 39-ročného muža, ktorého telo bolo objavené v soche dinosaura na severnom predmestí Barcelony. Na mŕtveho upozornilI úrady otec so synom, ktorých zarazil zápach vychádzajúci zo stegosaura. Otec potom vo vnútri dutej sochy vyrobenej z papierovej hmoty zazrel telo.

Jeden z najzáhadnejších prípadov znovu ožíva: VIDEO Dokáže polícia zistiť identitu tajomného muža?

Polícia v Santa Coloma de Gramenet uviedla, že rodina muža pred časom nahlásila ako nezvestného. Úrady nepredpokladajú, že by za jeho smrťou bolo cudzie zavinenie. Informoval server BBC.

Po objavení tela boli na miesto privolané tri tímy hasičov, ktorí dinosauriu nohu rozrezali, aby z nej vytiahli telo. Vzhľadom na mužovu výšku a váhu museli pri vyslobodení tela použiť žeriav, píše denník El País.

Katalánska polícia podľa španielskych médií pracuje s verziou, že sa muž snažil dostať k telefónu alebo podobnému predmetu vnútri sochy. Namiesto toho však sám uviazol hlavou dole. Vyšetrovatelia s určením príčiny smrti aj toho, ako sa muž dostal dovnútra sochy, čakajú na výsledky pitvy.

Socha, ktorá podľa BBC slúžila ako pútač pre miestne kino, stála na zvažujúcej sa plošine pri budove hotela. Po nehode bola odstránená.

Viac o téme: TeloDinosaurusMŕtvolaZáhadaBarcelona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu