Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Satanistický rituál: Pľúca a srdce prebodnuté ihlami! Rodičia utýrali dcérku (†3) na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BUENOS AIRES - Orgány v Argentíne sa v súčasnosti zaoberajú hroznou vraždou. Mladá matka a jej partner umučili trojročné dieťa na smrť údajne satanistickým rituálom. Dievčaťu vpichli ihly do srdca a pľúc. Dieťa nakoniec zomrelo.

Život Maie Vallejosovej sa tragicky skončil, keď mala iba tri roky. Dievčatko zomrelo na údajný satanistický rituál, ktorý na nej mali vykonať jej rodičia. Ako v súčasnosti uvádza denník British Daily Star, matka (20) a jej partner (19) vpichli do tela dieťaťa ihly, ktoré dievčaťu nakoniec prerazili pľúca a srdce.

Podľa pitvy jedna z ihiel nakoniec spôsobila infekciu, ktorá malej Maie údajne spôsobila zástavu srdca. Matku a nevlastného otca zatkli na okraji dediny Quitilipi. Po zatknutí prokurátor Cristian Arana povedal: „Nechceme povedať, kde sú zadržiavaní, pretože ľudia v Quitilipi sú pobúrení a chceme chrániť ich integritu.“

10-03-2021 #HORROR: INVESTIGAN SI SE TRATÓ DE UN RITO SATÁNICO EL ASESINATO DE UNA NENA DE TRES AÑOS, TENÍA CLAVADAS...

Uverejnil používateľ Radio City - Federación Entre Rios Streda 10. marca 2021

Hororovú matku zbili vo väzení

Matka trojročného dieťaťa je momentálne údajne opäť tehotná a čaká ďalšie dieťa. Podľa Daily Star 20-ročná žena požiadala prostredníctvom právnika o umiestnenie do domáceho väzenia po tom, čo bola po vyšetrovacej väzbe zbitá.

Viac o téme: DieťaZabitieIhlySatanizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu