Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrôza počas Vianoc: FOTO Matka odišla dcérke (†7) kúpiť darčeky, tragédia po návrate domov

Pia Grace Robertová Zobraziť galériu (2)
Pia Grace Robertová (Zdroj: profimedia.sk)

MANILA - Hovorí sa, že Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku, no aj počas nich sa dejú sa veľmi tragické udalosti. Iba sedemročné dievčatko bolo znásilnené a zavraždené, zatiaľ čo mu jeho mama kupovala darčeky.

Úspešná hráčka pokru prešla pred smrťou peklom: Sexuálny delikvent ju znásilnil a zaživa upálil

Pia Grace Robertová poprosila 26. decembra svoju matku Precy, aby jej išla kúpiť nejaké oblečenie z peňazí, ktoré dostala ako dar od príbuzných. Dievčatko z filipínskej provincie Cavite zatiaľ bolo doma so svojimi súrodencami a naposledy ho videli, ako spieva vianočné koledy. 

Keď sa však matka vrátila domov, Piu doma nenašla. Strach s pribúdajúcim časom rástol. Otec Florentino sa rozhodol, že viac nebude čakať so založenými rukami a napriek zákazu vychádzania kvôli pandémii sa dcérku vydal v noci hľadať. Nasledujúceho dňa, okolo jednej hodiny rannej našiel jej telíčko odhodené na brehu rieku. Dievčatko bolo nahé.

Hrôza počas Vianoc: FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zničený otec privolal políciu a záchranárov, ktorí dorazili na miesto činu telo previezli do nemocnice na pitvu. Pia mala štyri bodné poranenia v zadnej časti krku a chrbtice a tupé poranenia na hlave a hrudníku. Mala byť znásilnená.

Portál thesun.co.uk uviedol, že polícia odvtedy zatkla podozrivého muža a kriminalisti pokračujú vo vyšetrovaní. Smútiaca rodina už dievčatko pochovala.

Viac o téme: ZnásilnenieFilipíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu