Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úspešná hráčka pokru prešla pred smrťou peklom: Sexuálny delikvent ju znásilnil a zaživa upálil

Jeffrey Morris je podozrivý z brutálnej vraždy pokrovej hráčky. Zobraziť galériu (2)
Jeffrey Morris je podozrivý z brutálnej vraždy pokrovej hráčky. (Zdroj: Oakland County sheriff's office, Instagram/boomboomship)

MICHIGAN - Je to hrozný zločin, z ktorého je v súčasnosti obvinený 60-ročný muž z USA. Polícii známy muž, ktorý je sexuálnym delikventom, mal údajne znásilniť pokrovú hráčku Susie Zhao a potom zaživa upáliť.

Sú to scény ako z hororu. Pokrová hviezda bola po ohavnom sexuálnom útoku zaživa upálená. Susie Zhao mala iba 33 rokov. Britský denník Daily Star v súčasnosti zverejnil správy o strašnom zločine. Šesťdesiatročný sexuálny delikvent sa musí preto za hororový čin zodpovedať pred súdom.

Zabijak pokrovej hráčke podpálil jazyk

K brutálnej vražde došlo v americkom Michigane v polovici júla. Ďalšie hrozné podrobnosti o zverstve vyplávali na povrch pred súdom. Podľa toho pokrovej hráčke podpálili vlasy a jazyk. Dr. Andrew Hanosh, pomocný koroner, uviedol, že pri vyšetrení tela sa v pľúcach našli sadze. "Bola z veľkej časti popálená. Povedal by som, že najmenej 90 percent povrchu tela bolo popálených," uviedol Hanosh na súde.

Pokrová hviezda bola zjavne znásilnená

Podľa lekára boli na genitáliách Susie tiež značné zranenia, čo naznačuje, že bola sexuálne napadnutá veľkým predmetom. Na mieste bola údajne nájdená bejzbalová palica zaliata krvou.

13. júla dvaja muži našli okolo 8. hodiny na parkovisku telo Susie - jeden muž tvrdil, že telo bolo tak veľmi znetvorené, že si nebol istý, či ide skutočne o telo.

Susie Zhao bola pokerovou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Registrovaný sexuálny delikvent údajne upálil Susie Zhao zaživa

Vraždu Susie Zhao pripisujú registrovanému sexuálnemu delikventovi Jeffreymu Morrisovi (60). Niekoľko hodín pred smrťou Susie, 12. júla, telefónne záznamy ukázali na osem hovorov medzi obžalovaným a obeťou. Hráčku pokru videla jej matka naposledy nažive okolo 17.30 h, deň predtým, ako bola zavraždená. Potom sa vraj stretla s Morrisom v moteli.

Šesťdesiatnik popiera akékoľvek obvinenia. Policajtom povedal, že Susie opustila motel okolo polnoci a vzala mu majetok vrátane mobilného telefónu. Údaje z mobilného telefónu vyhodnotené políciou však odhalili iný obraz. Podľa toho sa Susie v uvedenom moteli zdržiavala zhruba do piatej hodiny ráno. Prečo Morris nakoniec mladú ženu zabil, nie je v súčasnosti jasné.

Susie Zhao bola považovaná za vynikajúcu hráčku pokru. Podľa portálu GlobalPokerIndex.com vyhrala Susie za pokerovú hviezdu približne 224 671 dolárov. To zodpovedá ekvivalentu okolo 190 908 eur.

Viac o téme: VraždaZnásilneniePokerUpálenieHráčkaSusie Zhao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu