Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hororové chvíle dievčaťa (13): Traja muži uniesli školáčku a osem dní na nej páchali zverstvá

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NAÍ DILLÍ - Je úplne otrasné, čo mali urobiť traja muži 13-ročnému dievčaťu z Indie. Sú podozriví z únosu a znásilňovania školáčky viac ako osem dní.

Je ťažké si predstaviť, aké hrozné utrpenie muselo podstúpiť 13-ročné dievča z Indie. Ako v súčasnosti uvádza britský Daily Star, školáčku uniesli a potom niekoľkokrát znásilnili. Páchatelia vraj dieťa obťažovali celých osem dní.

Traja muži sú momentálne podozriví z toho, že dievča uniesli a znásilnili. Rodina zachránila 13-ročnú mladistvú z pazúrov sexuálnych delikventov osem dní po zmiznutí, informuje Daily Star. Dieťa popísalo reportérovi svoje hrozné zážitky. „Skoro ráno ma násilím vtiahli do vozidla traja muži, keď som išla do školy,“ informovala novinárov obeť znásilnenia.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Striedali sa na nej

"Striedali sa, aby ma sexuálne zneužívali osem dní. Výhrážali sa mi hrozivými následkami, keby som to niekomu povedala," opisuje svoje zážitky 13-ročné dievča. Napriek vyhrážkam zo strany páchateľov obeť nabrala odvahu a incident nakoniec nahlásila polícii. Rodina obete teraz vážne obvinila vyšetrovateľov. Tvrdí, že polícia chce mužov iba obviniť z únosu dievčaťa.

Neveria polícii!

„Potom, čo sme ju zachránili z Dillí a dozvedeli sme sa, že bola osem dní sexuálne napádaná tromi mužmi, rozhodli sme sa podať policajnú sťažnosť,“ citujú britské noviny rodinu obete. Inšpektor policajnej stanice Auncha Rishi Kumar pripustil, že obvinenia zo sexuálneho útoku zatiaľ neboli zahrnuté v trestnom oznámení. Súd musí objasniť, aký trest mužom bude hroziť.

Viac o téme: ZnásilnenieŠkoláčkaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu