Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dychberúce zábery! VIDEO Šialenec na BMW hazardoval so životmi, od tragédie všetkých delili cenné sekundy

Rozhodovali sekundy: K zrážke našťastie nedošlo. Zobraziť galériu (2)
Rozhodovali sekundy: K zrážke našťastie nedošlo. (Zdroj: facebook/Zdeněk Fryblík)

DĚČÍN - Vodič BMW poriadne riskoval! Jeho konanie na cestách tentokrát našťastie nemalo smrteľné následky, no stačilo málo a tragédia by bola na svete. Kamión predbiehal cez plnú čiaru, navyše pred sebou nemal dostatočný výhľad. Všetko však zachytila kamera. Šofér oprotiidúceho auta zábery zverejnil na sociálnej sieti.

Ako opísal Zdeněk, cesta z Děčína sa mohla posádke jeho auta stať osudnou. Vodič BMW totiž kamión predchádzal v kopci, dokonca cez plnú čiaru! Na mimoriadne nebezpečnú situáciu upozornil český Blesk.

Dychberúce zábery! VIDEO Šialenec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/Zdeněk Fryblík)

Zdeněk musel mať v okamihu, ktorý zaznamenala aj kamera, smrť v očiach. Pribrzdiť stihol na poslednú chvíľu. "Tak, dnes sme pri ceste z Děčína mohli byť mŕtvi," uviedol. 

Ako ďalej dodal, video a fotografie sa rozhodol zverejniť, aby sa verejnosť dozvedela o hazardérovi s ľudskými životmi. Pozrite si zábery zachytávajúce incident a posúďte sami.

Príspevok už zdieľali tisíce ľudí. Situáciu okomentovala aj Jitka, ktorá sa viezla za vodičom BMW. "Tak za tým kamiónom sme išli my na octavii. Keď som videla, ako sa na vás rúti, bolo mi zle. Našťastie všetko dobre dopadlo," napísala do komentárov. Jazdu vodiča opísala ako šialenú.

Viac o téme: Jazda NebezpečenstvoPredbiehanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu