Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO z D4, pri ktorom vám stuhne krv v žilách: Vodič sa ocitol v poriadnej šlamastike!

Auto jazdilo v protismere na diaľnici D4
Auto jazdilo v protismere na diaľnici D4 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj, )

BRATISLAVA – Vodič volkswagenu čelil hrôzostrašnej situácii. Ocitol sa totiž v protismere diaľnice D4. Video z jeho jazdy zverejnili policajti. Tí teraz apelujú na svedkov, aby im poskytli relevantné informácie o tomto incidente.

Šofér volkswagenu, bielej barby, jazdil v protismernej časti diaľnice D4 na 12,9 kilometri v smere od Rovinky do Šamorína. Stalo sa to 4. septembra okolo 09:45 h.

Čítajte aj: Šoférovi nákladiaka hrozia dva tresty: Šokujúce VIDEO z jeho jazdy pri Bratislave

Polícii je šofér dosiaľ neznámy. Preto prosí o pomoc verejnosť. „Svedkovia, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom mieste priebeh a okolnosti tejto udalosti, prípadne disponujú videozáznamom udalosti zo svojej palubnej kamery, sa môžu osobne prihlásiť na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, prípadne tak urobiť telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, čísle 09610 380555 alebo na tejto facebookovej stránke formou súkromnej správy,“ uviedli zástupcovia zákona na svojej sociálnej sieti.

Policajti v tejto súvislosti tiež upozorňujú, že vodiči jazdou v protismere neohrozujú len bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, zároveň sa dopúšťajú priestupku. Za takýto priestupok je možné uložiť až 300-eurovú pokutu a zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do dvoch rokov. „Opätovne preto vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili bezpečne, dodržiavali dopravné predpisy a rešpektovali dopravné značenie. Je nevyhnutné správať sa v cestnej premávke disciplinovane, predvídavo a ohľaduplne,“ zdôraznili muži zákona.

Viac o téme: DiaľnicaJazdaD4Protismer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu