Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otrasný čin: FOTO Najprv im vyznal lásku a potom... chladnokrvná vražda! Nikto nič netušil

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Facebook/E. A.)

FLORIDA/ORLANDO - Toto naozaj nikto nečakal... Ešte začiatkom týždňa si užívali rodinný výlet v Disneylande, no v piatok našli policajti všetkých štyroch členov rodiny v dome mŕtvych. Nikto z rodiny ani z ich komunity nechápe, čo sa stalo. Ešte väčší šok bol, keď sa dozvedeli, kto ich zabil. Otec totiž zastrelil svoju manželku aj dvoch synov a potom obrátil zbraň na seba.

Ezequiel Almodovar vzal začiatkom minulého týždňa svoju manželku a dvoch synov na výlet do Disneylandu. Všetko bolo skvelé, rodina takýto výlet potrebovala. „Rodinný čas... potrebovali sme to. Žiadna škola, žiadna práca, žiadne dospelácke voloviny. Len rodina a užívanie si života očami detí. Milujem ťa, zlato,“ napísal na sociálnej sieti. 

Otrasný čin: FOTO Najprv
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/E. A.)

Svoju rodinu miloval

Svojej manželke Marieslis pravidelne vyznával lásku, na Valentína spravil koláž z ich fotiek a dal ju na Facebook. Bola láskou jeho života... „Marielis, dnes je deň lásky, ale neexistuje dosť dní, aby som ti ukázal, ako veľmi ťa milujem a ako veľa pre mňa znamenáš dnes a každý deň! Vždy si tu bola pre mňa a dúfam, že ti aj naďalej budem ukazovať lásku, ktorú si zaslúžil,“ napísal Ezequiel. Nebol to jediný príspevok, v ktorom vyznával lásku svojej žene a deťom. 

Ezequiel Almodovar s manželkou
Zobraziť galériu (6)
Ezequiel Almodovar s manželkou  (Zdroj: Facebook/E. A.)

Otrasný čin: FOTO Najprv
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/E. A.)

Otec zastrelil seba i ostatných členov

Bohužiaľ, svoje slová už nenaplní. To, čoho boli policajti svedkami v piatok v poobedňajších hodinách v dome na Floride, sa dá len ťažko pochopiť. V piatok okolo tretej poobede privolali policajtov do domu vo jednej z floridských komunít. Blízki o nich nepočuli niekoľko dní a začali mať obavy. Keď prišli na miesto činu policajti, naskytol sa im otrasný pohľad. Našli štyri mŕtve telá. 

Pred pár dňami sa zdalo, že je všetko v poriadku a Ezequiel hovoril o nových začiatkoch...
Zobraziť galériu (6)
Pred pár dňami sa zdalo, že je všetko v poriadku a Ezequiel hovoril o nových začiatkoch...  (Zdroj: Facebook/E. A.)

„Všetci boli zastrelení, jeden dospelý muž, jedna dospelá žena a dvaja mladí muži,“ uviedol tamojší šerif John Mina. Doterajšie vyšetrovanie však odhalilo ešte temnejšiu skutočnosť. „Podľa predbežného vyšetrovania muž zastrelil ostatných členov rodiny a potom zastrelil aj seba. Pracujeme s verziou vražda - samovražda,“ povedal. Synovia mali 12 a 16 rokov. Ezequiel pracoval ako ako strážnik a colník na hranici. Jediný, kto tento masaker prežil, bol rodinný psík ši-tzu Fluffy. Po príchode policajtov sa bál a celý sa v rohu triasol. 

Otrasný čin: FOTO Najprv
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/E. A.)

Almodovarov bývalý švagor Bruce Lewis bol z udalosti otrasený. „Som z toho zdevastovaný,“ povedal. Podľa jeho slov Ezequiel nebol násilný, nebral drogy ani iné omamné látky. Nikto nevie, čo sa mu odohrávalo v hlave a prečo sa uchýlil k tak otrasnému činu. Nič totiž nenaznačovalo tomu, že by sa mohla takáto tragédia stať. Polícia na prípade pracuje. 

 

Viac o téme: VraždaSamovraždaFloridaDisneyland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu