Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muža zadržali za pranie špinavých peňazí: Neuveríte, čo ho prezradilo... Nechutné!

Muž skrýval v spodnom prádle prekvapenie
Muž skrýval v spodnom prádle prekvapenie (Zdroj: Twitter/Politie Rotterdam)

ROTTERDAM - Bizarný prípad riešili v druhom najväčšom meste v Holandsku. Bežná policajná akcia v Rotterdame prehľadávala muža, u ktorého našli 22-tisíc eur - v jeho spodkoch. Informovala o tom holandská polícia s tým, že domová prehliadka priniesla ešte väčšie odhalenia.

Štvrtková policajná akcia v Rotterdamskej štvrti Dordtsestraatweg nezostala bez poriadneho úlovku. Policajti počas bežnej kontroly zastavili vodiča, 31-ročného obyvateľa Rotterdamu. Zaujal ich ihneď Rolexkami, ktoré mal na ruke a kryptotelefónom, ktorý sa často používa v podsvetí. Ide o telefón, ktorý nemožno odpočúvať. O bizarnom prípade informovala holandská polícia.

Následne po osobnej prehliadke muža ostali muži zákona šokovaní. V jeho spodkách objavili 22-tisíc eur. Preto sa rozhodli vykonať aj domovú prehliadku. Tam objavili takmer 90-tisíc eur v hotovosti a malé množstvo podozrivých, pravdepodobne omamných látok. Muž bol zatknutý pre podozrenie z prania špinavých peňazí," uviedla polícia s tým, že čoskoro môže obvinený vysvetliť na súd, ako získal dané peniaze. 

Viac o téme: RotterdamPranie špinavých peňazí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu