Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Brutálna vražda tínedžera (†17), ktorého rozsekali: Nové desivé informácie, trup stále nenašli

Keane Mulready-Woods mal iba 17 rokov Zobraziť galériu (2)
Keane Mulready-Woods mal iba 17 rokov (Zdroj: FB/An Garda Síochána)

DUBLIN - Prípad, ktorý otriasol nielen Írskom, ale celým svetom. Keanea Mulready-Woodsa (†17) uniesli, mučili, brutálne zavraždili a jeho telo vyhodili na dvoch rôznych miestach, pričom jeho trup sa stále nenašiel. Viacerí prirovnávajú vraždu k seriálu Narcos. Najnovšie informácie však naháňajú ešte väčšiu hrôzu.

Upozornenie redakcie : Informácie v článku nie sú vhodné pre slabé povahy či deti

Vyšetrovatelia tvrdia, že zavraždený 17-ročný tínedžer Keane Mulready-Woods bojoval o život, keď ho zabijaci mučili a brutálne zavraždili. Podľa portálu Dublin Live predpokladajú, že dvaja psychopatickí „mäsiari“ mu predtým, ako jeho nohy a ramená dali do tašky a vyhodili na ulicu, odsekli jeho končeky prstov, aby odstránili všetku potenciálnu DNA pod jeho nechtami, ktorá by ich mohla usvedčiť z vraždy.

Jeho ramená a nohy boli v pondelok večer vyhodené do športového dresu na statku Moatview v Coolocku v Severnom Dubline. O dva dni bola objavená jeho hlava a ruky v horiacom aute v Drumcondre. Trup však stále chýba.

Predpokladá sa, že vražda prebehla v dome v Droghede, Co Louth. Správy írskych nezávislých médií uvádzajú, že v neďalekej kôlni boli nájdené krvavé nože a mačety. Avšak nájdené čepele podľa polície nezodpovedajú tým, ktoré boli použité na vraždu Keanea.

Hlavný podozrivý z vraždy tínedžera mal dokonca hroziť vraždou iného muža krátko pred brutálnym zabíjaním. Informoval najnovšie Dublin Live. Existuje vraj záznam, ako sa jednému mužovi vyhráža, že mu strelí guľku do hlavy. Ten vystrašený hrozbami musel utiecť z krajiny. Havný podozrivý má byť zapojený do množstva závažných zločinov v meste.

Vyšetrovatelia vyvracajú viaceré informácie

Na internete sa navyše začali šíriť snímky rozštvrteného tela, o ktorých sa tvrdilo, že by mali patriť zavraždenému tínedžerovi. „Kolujú obrázky trupu a amputovaných nôh, ale neexistuje žiadny dôkaz, ktorý by dokazoval, že ide o časti tela Keana,“ vyvracajú vyšetrovatelia informácie o zdieľaných fotografiách s tým, že takéto správy polícii nepomáhajú ale naopak ich sťažujú. Ako ďalej pripomenuli, „trup chlapca sa ešte nenašiel.“ 

Brutálna vražda tínedžera (†17),
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Repro foto YouTube/Independent.ie)

Medzitým príbuzní zavraždeného tínedžera vyzývajú na dosiahnutie spravodlivosti a žiadajú kohokoľvek, kto má relevantné informácie, aby kontaktoval políciu.

Keane Mulready-Woods zmizol v nedeľu 12. januára okolo 18:00 z domu. Rodina po ňom vyhlásila pátranie. Polícia im však v pondelok večer priniesla tú najhoršiu správu. Ich syna objavili brutálne zavraždeného. Detektívi sa vyjadrili, že ide v tomto prípade o „brutálny útok na dieťa a je úplne neprijateľný v akejkoľvek normálnej demokratickej spoločnosti.“ 

Viac o téme: VraždaÍrskoKeane Mulready-WoodsDroghede
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu