Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Brutálna vražda na Sardínii: FOTO Po Zdenke (†41) ostali dvojičky, srdcervúca prosba o pomoc

Vražda Zdenky (†41) pred očami jej detí Zobraziť galériu (4)
Vražda Zdenky (†41) pred očami jej detí (Zdroj: FB/F.W.P., Z nesnáze 21, )

CAGLIARI – Rozprávka sa zmenila na peklo. Zdenka, mama dvojičiek, zomrela rukou jej bývalého partnera. K tragédii došlo na Sardínii, kde sa s deťmi presťahovala za víziou lepšieho života. Dvojčatá Anitka a Sofinka teraz potrebujú pomoc.

Keď sa Zdenka pred dvoma rokmi sťahovala na taliansku Sardíniu, dúfala v lepší život pre seba a hlavne pre svoje dve malé dcéry. Pre jedno z dievčatiek, ktoré postihla mozgová obrna, tam mala byť dostupnejšia zdravotná starostlivosť.

Súvisiaci článok: Prípad vraždy Zdenky (†41) pred očami detí: Češka urobila zo svojho tela štít... Otrasná obhajoba!

Vražda Zdenky (†41) pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/F.W.P., Z nesnáze 21, )

Zdenkin život mal ale v Taliansku od rozprávky ďaleko. V sobotu 15. februára sa predčasne skončil. Češku po hádke pobodal jej bývalý priateľ. Príbeh je o to smutnejší, že tragédii sa prizerali jej 10-ročné dvojičky Anitka a Sofinka.

Opustené deti navštívili babička a strýko. Keďže sa zdravotný stav Sofinky zhoršil, bola prevezená do nemocnice v Ríme, kde podstúpila operáciu.

Vražda Zdenky (†41) pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/F.W.P., Z nesnáze 21, )

Dievčatá ostávajú v spoločne s babkou v Taliansku, ktorú súd určil ako opatrovníčku. „Návrat späť mi robí veľkú starosť. Neviem, kedy a či bude možné Sofinku previezť letecky, stále je totiž v nemocnici. Zároveň je potrebné vyriešiť celkové presťahovanie. V Sardínii majú dievčatá všetky svoje veci, ktoré je nutné prepraviť do Česka,“ vysvetlila neľahkú situáciu babka a dodala, že sú veľmi vďační za každú podporu. Fond Karla Janečka Z nesnáze 21 totiž usporiadal finančnú zbierku. Časť vyzbieraných financií sa použije práve na letenky.

Viac o téme: SardíniaVraždaČeskaZdenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu