Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hrôza v luxusnom švajčiarskom hoteli: Dievčina (14) zašla večer do baru, prebudenie ako z hororu

Zermatt Zobraziť galériu (2)
Zermatt (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Taliansky barman (55) je obvinený zo znásilnenia iba 14-ročného britského dievčaťa v luxusnom švajčiarskom hoteli, kde pracoval. Rodina tínedžerky sem prišla pred Vianocami v roku 2018 stráviť sviatky. Namiesto kúzelnej atmosféry Álp ju však čakala hrôza. S mužom v súčasnosti prebieha súd. Svoju vinu odmieta.

FOTO Horor na pošte: Študentka (†19) si išla po balík, zamestnanec ju znásilnil a ubil na smrť

Odporný incident sa mal podľa portálu mirror.co.uk odohrať v exkluzívnom švajčiarskom lyžiarskom stredisku Zermatt v nemecky hovoriacej časti Valais. Podľa obžaloby došlo k znásilneniu v suteréne nemenovaného hotela len pár dní pred Vianocami.

Britka sa na pojednávanie nedostavila, keďže jej to neodporúčal psychológ, ale napísala list, ktorý odznel v súdnej sieni. „Ráno po tom, čo si strhol šaty z môjho tela a znásilnil ma, som sa zobudila úplne zmätená a nevedela som, prečo ma moje telo tak veľmi bolí," citovali z neho miestne noviny Walliser Bote.

Prokurátor žiada pre Taliana štvorročný trest odňatia slobody aj desaťročný zákaz vstupu do Švajčiarska, zatiaľ čo obhajoba tlačí na jeho prepustenie. To sa však nepáči otcovi dievčaťa. „48 mesiacov za znásilnenie mojej dcéry je príliš málo, zničilo to jej život, ako aj život našej rodiny,“ povedal na súde.

Hrôza v luxusnom švajčiarskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

K znásilneniu malo dôjsť v noci 19. decembra 2018. Dievča odišlo okolo 21.00 hod. do hotelového baru a objednalo si alkoholický nápoj. Taliansky barman a otec dvoch detí jej ho nalial bez toho, aby si vyžiadal občiansky preukaz a alkoholické nápoje podával svojej obeti celý večer. Potom ju pobozkal tvár a neskôr na pery.

Dievčina nakoniec bola taká opitá, že sa takmer nedokázala postaviť a barman sa ponúkol, že jej pomôže dostať sa do izby. Namiesto toho ju však mal vziať do suterénu, kde došlo k znásilneniu. Obeť nemala šancu sa brániť. Po incidente muž tínedžerku obliekol a odviedol ju do izby, kde bývala spolu s bratom.

Nasledujúci deň rodina informovala majiteľa hotela a ten zavolal políciu. Neexistujú však žiadni svedkovia, že udalosť sa odohrala tak, ako to tvrdí dievča. Muž sa obeti na súde ospravedlnil, ale podľa neho bol sex dobrovoľný a tvrdil, že mu povedala, že má 20 rokov, na čo aj vyzerala. Súd pokračuje.

Viac o téme: HotelZnásilnenieBarmanSúd ŠvajčiarskoAlpy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu