Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska žila a pracovala v luxusnom hoteli na Ibize: FOTO Náhle ju tam skolila choroba, hrozné slová lekárov

Hayley Brayová Zobraziť galériu (4)
Hayley Brayová (Zdroj: FB/Hayley Bray)

IBIZA – Britka Hayley Brayová, ktorá na Ibize pracovala ako zdravotná pracovníčka, zostala paralyzovaná a nedokázala ani dýchať bez pomoci prístroja celé týždne po tom, ako ju počas pobytu na ostrove skolila záhadná choroba.

Hayley Brayová (26) z anglického Kentu niekoľko mesiacov žila a pracovala v päťhviezdičkovom hoteli na ostrove Ibiza. V prvej polovici júna jej však z ničoho nič prišlo nevoľno a o dva dni na to stratila cit v končatinách. Lekári jej diagnostikovali zápal močových ciest. Krátko na to už nebola schopná jesť, rozprávať a ani dýchať bez pomoci prístroja. Preto bola letecky prevezená do väčšej nemocnice na Malorke, kde bola hospitalizovaná niekoľko týždňov a kde jej vymieňali krvnú plazmu.

Choroba na Hayley Brayovej podľa lekárov zanechá celoživotné následky.
Zobraziť galériu (4)
Choroba na Hayley Brayovej podľa lekárov zanechá celoživotné následky.  (Zdroj: FB/Hayley Bray)

Odtiaľ ju letecká ambulancia transportovala do nemocnice v rodnom Anglicku, kde sa jej stav zlepšuje. Podľa rodiny už Hayley dokáže sama jesť kašovité jedlá a tím fyzioterapeutov pracuje na budovaní jej svalov. 


Čítajte aj: Nórka (†24) chcela pomôcť šteňaťu, no zomrela: V krajine sa táto choroba neobjavila už 200 rokov!


Ženina nevlastná sestra Sadie pre denník Sun povedala, že Hayley skončila v nemocnici po tom, čo jej poslala správu: „Minulú noc som nespala. Cítila som sa, akoby ma boleli kosti.“ Sadie sa o ňu bála a odpísala jej, aby šla k doktorovi. „Ale Hayley chcela ísť do práce,“ spomína na sestrine ťažkosti Sadie.

Hayley Brayová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Hayley Bray)

Že s Hayley niečo nie je v poriadku, si všimol jej šéf, ktorý ju poslal k lekárovi. Odvtedy sa dievčina svojej rodine neozvala. Sadie sa o sestrinom zdravotnom stave dozvedela vďaka tomu, že na Instagrame „vypátrala“ jej šéfa. Od neho sa dozvedela, že Hayley leží na jednotke intenzívnej starostlivosti, pretože jej zlyhali pľúca.

Hayley Brayová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Go Found Me)

Mladá Britka bude v nemocnici asi rok. Jej rodičom už bolo oznámené, že choroba na nej zanechá celoživotné následky.

Viac o téme: IbizaChorobaParalyzácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu