Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôza v dovolenkovom raji v Španielsku: Turistku (27) mali uniesť a znásilniť traja muži

Costa Brava Zobraziť galériu (3)
Costa Brava

COSTA BRAVA - Španielska polícia vyšetruje údajné znásilnenie francúzskej turistky na populárnej pláži na pobreží Costa Brava. Žena (27) uviedla, že bola sexuálne napadnutá po tom, čo ju uniesli traja muži spred nočného klubu v letovisku Platja d'Aro neďaleko mesta Girona.

Ďalší horor na Malorke: FOTO Turistku (20) znásilnili na pláži dvaja muži, polonahá utekala do mora

Incident sa mal odohrať na hlavnej pláži letoviska, známej ako Platja Gran, okolo 6-tej hodiny ráno. Turistka bola po zalarmovaní polície prevezená do neďalekej nemocnice Palamos na lekárske vyšetrenie. Tamojšia polícia začala vyšetrovanie prípadu s cieľom zaistiť podozrivých.

Miestne správy uviedli, že turistka bola vonku s kamarátkou a údajne ju uniesli po tom, čo opustila populárny nočný podnik. Polícia bola kontaktovaná krátko po 6.30 h. Teraz sa snaží nájsť svedkov a zhromažďuje potenciálne dôkazy z bezpečnostných kamier, ktoré by mohli pomôcť pri hľadaní páchateľov.

Costa Brava
Zobraziť galériu (3)
Costa Brava

Hovorca polície potvrdil, že dôstojníci dostali hovor od okoloidúceho, ktorý pomáhal francúzskej žene, ktorá tvrdila, že bola sexuálne napadnutá. "Žena je v súčasnosti v nemocnici a prebieha vyšetrovanie,“ dodal.

Viac o téme: PlážZnásilnenieŠpanielskoCosta Brava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu