Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík (22) si vzal svoje luxusné lamborghini z autoservisu: VIDEO O hodinu nasledoval horor

Lak Sira Zobraziť galériu (3)
Lak Sira (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Mladý podnikateľ zostal minulý piatok poriadne vystrašený a nahnevaný po tom, čo mu jeho pozlátené Lamborghini Gallardo v hodnote približne 145-tisíc eur začalo počas jazdy horieť a zostal z neho iba spálený vrak. Lak Sira (22) uviedol, že nebyť ich šťastia, mohli byť už s priateľkou po smrti, a chystá sa teraz žalovať autoservis, z ktorého si auto vyzdvihol iba hodinu pred incidentom. V dielni pritom nechal v prepočte okolo 12-tisíc eur.

Brit (25) si v Dubaji požičal megadrahé Lamborghini: Najhoršia voľba v živote, takto si zavaril!

Lak, ktorý zarába 200 000 libier (cca 232 000 eur) ročne a prevádzkuje on-line obchodnú spoločnosť, obvinil autoservis z nedbanlivosti a povedal, že zvažuje právne kroky. Podľa neho to určite nebola náhoda a malo to súvis s opravou.

Mladík (22) si vzal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladík, ktorý žije v centre Birminghamu, sa minulý piatok večer chystal so svojou priateľkou na večeru do Londýna, keď žena zacítila zápach benzínu. Sira preto volal automechanikovi do dielne, no ten mu povedal, že krátko po oprave nejde o nič nezvyčajné.

Dvojica preto pokračovala v ceste ďalej, no zápach tak zosilnel, že partnerka Siru požiadala, aby otvoril okná. Nakoniec sa rozhodol dať dolu strechu, a tak zastavil, no v tej chvíli sa ozvala poriadna rana a zadná časť začala horieť.

"Mohol som len bezmocne sledovať, ako auto, na ktoré som tvrdo pracoval, aby som si ho mohol kúpiť, horí," uviedol pre MailOnline nešťastný mladík, ktorý tvrdí, že v aute s partnerkou takmer zomreli. Tá sa vraj odvtedy bojí s ním nastúpiť do akéhokoľvek vozidla.

Mladík (22) si vzal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hovorca hasičov z West Midlands dodal, že požiar sa snažilo dostať pod kontrolu desať mužov. Na miesto prišli pred deviatou večer. Aj tak sa im však auto zachrániť už veľmi nepodarilo, ako ukazuje video. Zostal z neho iba obhorený vrak.

Viac o téme: NehodaPožiarOheňLamborghini Gallardo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu