Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajti v Bratislave zastavili luxusné Lamborghini: Slováci si uťahujú z toho, čím sa šofér previnil

(Zdroj: FB/ Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Vidieť na slovenských cestách Lamborghini nebýva každodenný jav. Luxusné autíčko preto ešte stále púta pozornosť nielen ostatných vodičov, ale niekedy aj polície. Na výkonnom športiaku sa totiž dá dosiahnuť rýchlosť, ktorá patrí skôr na pretekárske okruhy, než do bežnej premávky. Polícia však tentokrát stopla šoféra, ktorý mal toho na rováši viac, než len príliš ťažkú nohu na plyne.

Vodič Lamborghini si robil za jazdy selfie: VIDEO Policajti neverili vlastným očiam, čo fotil

"Bratislavskí policajti namerali v Bratislave na Rusovskej ceste Lamborghini Aventador, ktoré išlo rýchlosťou 81 km/h. Vozidlo nemalo prednú tabuľku s evidenčným číslom a vodič nepredložil doklad o poistke. Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz.," informovala vo svojom profile na sociálnej sieti polícia.

Policajti v Bratislave zastavili
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/ Polícia Slovenskej republiky)

Ako ukazuje dátum na fotografii, stalo sa tak v stredu v podvečerných hodinách. Diskutérov pod príspevkom zaujala práve uvedená rýchlosť 81 km/h, ktorá spustila vlnu vtipných príspevkov. "To ste ho asi načapali, keď parkoval," robil si srandu David. "Na mieste šoféra sa hanbím, keby ma namerali 81km/h na Lambe a hodili ma na net," pridal sa Michal. "To sa podľa mňa len na jednotke rozbiehal a už ho zastavili," pridal sa Laci.

Viac o téme: RýchlosťPolícia BratislavaLamborghini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu