Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík zavraždil svoju milenku (†45): VIDEO Polícii sa naskytol strašný pohľad, hra s diablom

Dmitrij Luchin na súde
Dmitrij Luchin na súde (Zdroj: YouTube/NovgorodTVnews)

MOSKVA - Ruský kanibal (23), ktorý zavraždil svoju milenku, upiekol časti jej tela, jedol jej mozog, pil jej krv a pokúsil sa privolať diabla, dostal za svoj ohavný čin 19 rokov za mrežami. Dmitrij Luchin brutálne zabil Olgu Budunovovú (†45) tak, že jej opakovanie udieral o hlavu fľašu na víno. Potom ju rozštvrtil sekáčikom na mäso.

Irina (41) sa zahľadela na zoznamke do monštra: Počas romantickej večere vypuklo peklo

Budunovovú zavraždil jej malý milenec po tom, čo prišiel do jej bytu vo Valdai, aby romanticky oslávili Medzinárodný deň žien. Susedka Alexandra Dedovová (21), ktorá videla miesto činu krátko po vražde, bola prítomná pri počiatočnom policajnom výsluchu Luchina.

Po zabití Budunovovej použil krv mŕtvej, aby ním namaľoval znamenie diabla na dverách. "Čakal päť minút, ale diabol sa neobjavil," tvrdila podľa miestnych médií Dedovová. Sekáčikom na mäso rozrazil obeti lebku a vybral kúsky mozgu. Tie si upiekol a zjedol. Potom si nalial do pohárika krv a vypil ju. Žene rozrezal brucho a odrezal uši. Jedno vložil obeti do úst a druhé hodil mačke do misky. Z útoku vraj mal sexuálne potešenie.

Prokurátorka Olga Bondarenková uviedla, že Luchin "kopíroval rituálne vraždy vykonané sériovým vrahom", o ktorom čítal on-line. Bol "obzvlášť posadnutý" Američanom Jeffreyom Lionelom Dahmerom, známym ako kanibal z Milwaukee, ktorý v rokoch 1978 až 1991 znásilnil, zavraždil a rozštvrtil 17 mužov a chlapcov.

Luchin na súde zo železnej klietky predniesol báseň, v ktorej žiadal, aby bol oslobodený. "Čo myslíte, kto stojí pred vami? Maniak, vrah, kanibal? V žiadnom prípade. Jednoducho študent, športovec, básnik. Zvyšok je nezmysel. Nakoniec, Vaša ctihodnosť, hovorím vám - rozhodnite spravodlivo, múdro. Žiadam vás, aby ste mi oslobodili. Nevinný muž by nemal ísť do väzenia," obhajoval sa Luchin. Vôbec mu to však nepomohlo.

Viac o téme: KanibalVraždaSúd Dmitrij Luchin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu