Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Irina (41) sa zahľadela na zoznamke do monštra: Počas romantickej večere vypuklo peklo

Antolij Ežkov a Irina Gončarovová Zobraziť galériu (5)
Antolij Ežkov a Irina Gončarovová (Zdroj: vk.com, Polícia)

MOSKVA - Anatolij Ežkov (45) pozval v posledný októbrový deň zdravotnú sestru Irinu Gončarovovú (41) do svojho príbytku v hosteli v ruskom meste Kurgan. Dvojica sa spoznala na internete a toto malo byť ich prvé romantické rande. Neprebehlo však tak, ako by si žena predstavovala. Najprv ju opil alkoholom, potom ju strašne zmlátil, snažil sa ju uškrtiť rukami aj šnúrou a nakoniec sa jej zahryzol do tela. Ruský "Hannibal Lecter" svoju obeť hrozne zohavil. Pripravil ju o uši, nos aj prsty.

Ruský pár lovil ženy na zoznamke: VIDEO Zabil a zjedol viac ako 30 obetí, mäsom kŕmil študentov

Príbuzní sa snažili Gončarovovú od rande odhovoriť, ale ona si nezobrala ich rady k srdcu. Mala už veľké deti, ktoré s ňou nebývali a vidina nového vzťahu bola silnejšia ako obavy. Zdravotnú sestru nezastavilo ani to, že ju Ežkov pozval do hostela s pochybnou povesťou, v ktorom žili alkoholici a iné podivné indivíduá.

Irina (41) sa zahľadela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: vk.com, Polícia)

Spočiatku sa zdalo, že prvé romantické rande bude mať úspech. Ežkov slávnostne prestrel stôl a nedopustil sa žiadneho obťažovania ani vulgárností. Párik si spolu pripil na zoznámenie a keď Ežkov ponúkol Irine ďalší a ďalší pohárik, neodmietla. Okolo 19-tej hodiny však muž svoju návštevníčku nečakane napadol.

Irina (41) sa zahľadela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: vk.com, Polícia)

Predpokladá sa, že Ežkov bol počas svojho vyčíňania nadrogovaný. Svoju obeť najprv mlátil ako zmyslov zbavený. Potom ju začal škrtiť rukami, ale nedokázal jej poriadne zovrieť krk, pretože bol pokrytý krvou a dlane sa mu šmýkali. Neuspel ani pri použití šnúry. Nakoniec sa obeti zahryzol do mäsa a pripravil ju o uši, nos aj prsty. Utrpenie trvalo dlhé štyri hodiny.

Irina (41) sa zahľadela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: vk.com, Polícia)

Ženu zachránili susedia, ktorí počuli zúfalé výkriky a privolali políciu. Otrasenú Irinu previezli do nemocnice so zlomenými rebrami a zraneniami po celom tele. Jej príbuzní však zažili najväčší šok po tom, čo sa dozvedeli, že po vypočutí polícia Ežkova až do súdneho pojednávania prepustila.

Irina (41) sa zahľadela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: vk.com, Polícia)

"Ako ho mohli policajti nechať odísť? Čo ak sa vláme do jej bytu po tom, ako ju pošlú domov z nemocnice a pokúsi sa ju zabiť?" pýta sa nešťastný člen rodiny. Šokovaný z rozhodnutia polície však bol nielen on, ale aj miestni obyvatelia. "Rodina musí naliehavo kontaktovať prokuratúru v Moskve, ak miestni zákonodarcovia nie sú dostatočne kvalifikovaní," tvrdí nahnevaná občianka.

Viac o téme: KanibalRandeZoznámenieAntolij EžkovIrina Gončarovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu