Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Carla (36) zmizla na dovolenke v deň narodenín: Hrôzostrašný objav na dvore prenajatého domu

Carla Stefaniaková Zobraziť galériu (6)
Carla Stefaniaková (Zdroj: Facebook)

SAN JOSÉ - Carla Stefaniaková, ktorá žije v americkom Miami, zmizla minulý utorok počas dovolenky v Kostarike. Jej rodina sa domnieva, že ju uniesli. Po týždni však špeciálne vycvičené psy objavili na zadnom dvore domu, ktorý si v San José prenajala cez AirBnB, čiastočne pochované ženské telo zakryté plastovými vrecami. Miestne úrady zatiaľ nepotvrdili, že mŕtvou osobou je nezvestná žena.

Výlet do Mexika sa skončil nočnou morou: FOTO Mladík odišiel z baru, v letovisku ho čakala smrť

Carla pricestovala do Kostariky so svojou švagrinou April Burtonovou, aby tu oslávila svoje 36. narodeniny. Švagriná odlietala minulý utorok a Carla ju bola odprevadiť. Potom vrátila prenajaté auto a vzala si Uber. Vozidlo už nepotrebovala, keďže sama mala odletieť na druhý deň napoludnie.

Carla (36) zmizla na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Podnikla ešte nejaké prechádzky a nákupy a podľa hovorkyne rodiny posielala švagrinej fotografie a správy celé popoludnie, až kým sa nevrátila do domu. Naposledy od nej April dostala správu v utorok večer okolo ôsmej, keď jej písala, že je poriadna búrka, vypadla elektrina a je to tam pekne divné.

April a Carla
Zobraziť galériu (6)
April a Carla  (Zdroj: Facebook)

April uviedla, že Carle písala o polnoci, aby jej popriala šťastné narodeniny, ale nedostala žiadnu odpoveď. Nasledujúci deň jej telefonovali priatelia, aby jej taktiež pogratulovali, ale ich hovory nezdvihla. Potom rodina zistila, že Carla nikdy nenastúpila na rezervovaný let.

Carla (36) zmizla na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Po tejto zlej správe Carlin brat Mario Caicedo zamieril do Kostariky, aby spolupracoval s orgánmi činnými v trestnom konaní a našiel svoju sestru. Podľa neho od spomínaného večera už viac nebola on-line, aby si skontrolovala všetky narodeninové priania, čo naznačuje, že bola unesená.

Carla s mamou a dvoma bratmi
Zobraziť galériu (6)
Carla s mamou a dvoma bratmi  (Zdroj: Facebook)

Jej rodina tvrdí, že hovorili s vodičom Uberu, majiteľom prenajímaného domu aj bezpečnostnými strážnikmi, ktorí vypovedali, že Carla odišla aj s batožinou okolo piatej hodiny ráno a nastúpila do neznámeho auta. Vodič Uberu údajne dorazili okolo ôsmej hodiny ráno, aby ju vyzdvihol, ale nemohol ju nájsť. Podľa rodiny však tento príbeh nedáva zmysel, pretože odlet mala až o jednej hodine popoludní a letisko bolo vzdialené iba 30 minút jazdy.

Carla (36) zmizla na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa správ NBC News bola Carla naposledy on-line na aplikácii Whatsapp v utorok o 20.20, jej telefón sa vypol o 21.00.

Carla sa presťahovala do Tampy z Venezuely v roku 2000 a potom sa usadila v Miami v roku 2012.

Viac o téme: ZmiznutieTeloKostarikaCarla Stefaniak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu