Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievča (19) a chlapci (17, 17) donútili ženu k orálu v priamom prenose: VIDEO odpornej bitky

Hudsonová sa do dievčiny poriadne pustila. Zobraziť galériu (4)
Hudsonová sa do dievčiny poriadne pustila. (Zdroj: Facebook, Harrison County Jail)

HARRISON - Americkí tínedžeri Hayleigh Alexis Hudsonová (19), Ezzie Johnson (17) a Kadari Fabien Booker (17) z okresu Harrison v štáte Mississippi boli v stredu večer zatknutí kvôli tomu, že bili inú dievčinu a nútili ju k orálnemu sexu. Navyše všetko vysielali naživo na sociálnej sieti.

VIDEO Mladé Češky vysielali naživo svoju jazdu: Šialená smrť v priamom prenose

Zneužívanie začalo v kúpeľni, kde Johnson stál nad obeťou a natáčal ju, ako vykonáva feláciu na inom mužovi. Polícia neuviedla, či ním bol Booker. Keď si kľakla na podlahu, ostatní ju sledovali. V určitej fáze odišli a dvere kúpeľne sa zatvorili.

Portál The Clarion Ledger, ktorého čitatelia videli aj odstránené zábery, napísal, že potom Hudsonová povedala žene, aby jej otvorila dvere, že len niečo potrebuje zobrať. Po otvorení dverí obeť a muž, na ktorom bol vykonávaný orálny sex, odišli z kúpeľne a presunuli sa do obývačky, kde sedeli s ostatnými prítomnými.

Skupinka potom začala obeť obťažovať a obviňovala ju z toho, že išlo o orálny sex za peniaze, a žiadala aby to urobila znova, aby to videlo viac ľudí v živom vysielaní na Facebooku. Keď odmietla, iný muž sa spýtal, či je pripravená ísť domov. Odpovedala "áno", ale to sa Hudsonovej zjavne nepáčilo.

Hayleigh Alexis Hudsonová
Zobraziť galériu (4)
Hayleigh Alexis Hudsonová  (Zdroj: Facebook, Harrison County Jail)

Časť incidentu, ktorá bola zachytená na záberoch, ktoré stále kolujú po internete, sa Hudsonová priblížila k obeti, začala do nej strkať a opakovanie ju bila, aj na zemi. Obeť plakala a kričala, ale nikto jej nepomohol.

Ezzie Johnson
Zobraziť galériu (4)
Ezzie Johnson  (Zdroj: Facebook, Harrison County Jail)

Napokon video neuniklo pozornosti polície, ktorá trojicu zatkla v stredu večer. Na tlačovej konferencii sa šéf policajnej stanice vyjadril, že sa predpokladá aj ďalšie zatýkanie. Musia najprv vyhodnotiť mieru zavinenia ostatných prítomných. Taktiež poukázal na poľutovaniahodný trend vysielania nevhodného obsahu na Facebooku.

Fabien Booker
Zobraziť galériu (4)
Fabien Booker  (Zdroj: Facebook, Harrison County Jail)

Kaucia pre Hudsonovú a Johnsona bola stanovená na 400-tisíc dolárov (cca 350-tisíc eur), pre Bookera na 500-tisíc dolárov (438-tisíc eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu