Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hororová jazda Uberom: Zhrozený pasažier videl, ako dáva prostitútka orál vodičovi

Začalo to bozkami, skončilo... Zobraziť galériu (3)
Začalo to bozkami, skončilo... (Zdroj: FB/Aner Martino)

CHICAGO - Zákazník Aner Manuel tvrdí, že uviazol na niekoľko minút v aute, ktorého vodič a prostitútka na prednom sedadle predviedli nezvyčajnú šou a má o tom aj dôkaz. Dvojicu si totiž nafilmoval a záznam popísal ako najnebezpečnejšiu a najnevhodnejšiu jazdu v živote.

Britskí policajti si užívali: Z vrtuľníka natáčali holých ľudí aj párik sexujúci na záhrade

Video bolo odvysielané na sociálnych sieťach po incidente v Chicagu, ktorý sa odohral okolo tretej hodiny ráno 17. júla. Na záberoch vidno ženu, ako bozkáva vodiča a potom skloní hlavu do jeho rozkroku, zatiaľ čo v aute hrá náladová hudba. Manuela potom počuť, ako žiada, aby mu vodič zastavil a mohol vystúpiť. Podľa jeho slov mu spoločnosť Uber ako náhradu chcela ponúknuť desať dolárov.

Hororová jazda Uberom: Zhrozený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Aner Martino)

V príspevku na Facebooku Manuel objasnil, že pôvodne si myslel, že cestujúca na prednom sedadle je šoférova rodinná príbuzná. Vo vnútri však zistil, že je zjavne pod vplyvom alkoholu alebo drog, pretože sa pokúsila niekoľkokrát otvoriť dvere, keď sa už hýbali a nedokázala sedieť rovno. Keďže však Manuel pochádza z Bostonu a nepozná mesto, netušil, kde je, a tak sa rozhodol počkať, ako sa situácia vyvinie. Po tom, čo prišlo k orálnemu sexu, radšej požiadal, aby ho nechali odísť.

Aner Manuel
Zobraziť galériu (3)
Aner Manuel  (Zdroj: FB/Aner Martino)

Spoločnosť Uber sa dodatočne vyjadrila, že správanie vodiča je otrasné a netolerovateľné. Okamžite mu preto zamedzili prístup. Užívatelia na sociálnych sieťach sa zhodli, že zákazníkova skúsenosť je naozaj hrozná.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu