Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Mladé Češky vysielali naživo svoju jazdu: Šialená smrť v priamom prenose

Nerozvážnosť spôsobila tragédiu Zobraziť galériu (2)
Nerozvážnosť spôsobila tragédiu (Zdroj: fb/robert zeman)

MOST - Jednu obeť má štvrtková nehoda osobného auta pri českých Obrniciach na Mostecku. V nemocnici podľahla ťažkým zraneniam mladá vodička, informovala krajská policajná hovorkyňa Alena Bartošová. Dievčina cestovala so svojou kamarátkou, tá je zranená. Jazdu prenášali naživo na sociálne siete. Video z mobilného telefónu zachytilo aj okamih nehody.

FOTO Na východe Slovenska sa zrazili tri autá s autobusom: Mŕtva žena, 7 zranených

Havária sa stala vo štvrtok večer na ceste I / 13 v smere z Mostu na Bílinu. "Mladá vodička vyšla s vozidlom mimo komunikáciu a narazila do protihlukovej steny. Pri nehode utrpela zranenia, s ktorými bola transportovaná vrtuľníkom do nemocnice, kde zomrela. Príčina a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," povedala Bartošová.

VIDEO Mladé Češky vysielali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb/robert zeman)

S dievčaťom vo vozidle cestovala ďalšia mladá žena, aj tá bola zranená a skončila v nemocnici. Podľa vyjadrenia jej otca na sociálnej sieti Facebook ale zranenia nie sú vážne a dievča v pondelok opustí nemocnicu.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Dievčatá cestu z Mostu vysielali naživo na sociálnej sieti. Video zachytáva okamih nehody aj prácu záchranárov. Doteraz ho zdieľali tisíce ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu