Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Zoe (†39) chcela zažiť erotiku ako z 50 odtieňov sivej: Šteklivé zábery ju stáli život

Zoe O'Brienová Zobraziť galériu (2)
Zoe O'Brienová (Zdroj: FB)

LONDÝN - Zoe O'Brienová (39) bola nájdená mŕtva, visiaca zo stropu, v dome v anglickom Brightone v júni tohto roka. Vyšetrovanie dospelo k záveru, že transgender žena sa nešťastnou náhodnou obesila sama v spálni. Diaľkovo ovládaná kamera a vybavenie, ktoré sa nachádzalo v izbe, viedlo políciu k záveru, že si v čase smrti zhotovovala erotické selfie.

Manžel zastrelil ženu (†39) pri sexe s milencom (†35): Brutálne FOTO! Dráma ako z horor

Zoe O'Brienová sa pred zmenou na ženu volala Gary Burke. Majiteľ domu sa začal obávať o jej zdravie, keď ju nevidel dlhší čas. Susedia a polícia potom našli ženu visieť zo stropu. V izbe bola postavená kamera na statív a posledná fotografia bola urobená krátko pred desiatou hodinou v noci 6. júna.

V izbe sa povaľovalo aj zariadenie na tzv. BDSM hry, čo naznačuje, že sa Zoe O'Brienová fotografovala pri erotickom dusení. Lekári jej už nemohli nijako pomôcť a bola prehlásená za mŕtvu priamo na mieste. Patológ Mark Taylor neskôr uviedol ako príčinu smrti obesenie a udusenie.

FOTO Zoe (†39) chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

"Na základe našich zistení nebola v dome prítomná žiadna iná osoba, keď zomrela a nenašli sa ani stopy po samovražde. Máme podozrenie, že sa zabila sama pri fotografovaní," vysvetlil pre britské médiá detektív seržant Chris Lane.

V júli tohto roku vydali lekári varovanie pre ľudí, ktorí zvažujú účasť na BDSM praktikách, aby dbali na to, aby sa nezranili. Zvýšený záujem o takéto sexuálne hry sa pripisuje knihe a filmu 50 odtieňov sivej.

Viac o téme: ErotikaObesenie50 odtieňov sivejBDSM
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu