Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Príťažlivá učiteľka posexovala študenta: Prezradilo ju jej intímne tetovanie!

Brianne Alticeová Zobraziť galériu (2)
Brianne Alticeová (Zdroj: huffingtonpost.com)

UTAH - Učiteľka angličtiny na renomovanej strednej škole v Utahu čelí obvineniu z pohlavného styku s aspoň jedným zo svojich študentov. Brianne Alticeovú (34) zatkli minulý pondelok v jej dome za protiprávny sex a intímny vzťah s neplnoletým žiakom, ktorý trval vyše roka.

Podľa Deseret News vedel chlapec presne popísať tetovanie na tele Alticeovej a zariadenie jej domu v South Weber, kde malo prísť medzi nimi k sexuálnemu styku. Stalo sa tak minimálne päťkrát, a to v období od januára 2012 do októbra 2013. Polícia uviedla, že učiteľka a žiak mali aspoň raz sex v parku v Kaysville.

Televízia Fox 13 tvrdí, že aférka údajne vypukla, keď mal tínedžer 15 alebo 16 rokov a študoval na Davis High School. Teraz má obeť 17 rokov a polícia nevylúčila možnosť, že nie je jedinou, ktorá bola zneužitá.

Žiaci na strednej škole, kde Alticeová učila angličtinu, zostali z jej počinu šokovaní. "Vždy sa chcela páčiť, ale nikdy by som si o nej nepomyslela nič podobné," uviedla študentka Kylee Carrollová.

Hovorca školy médiám prezradil svoje obavy o dobré meno ich zariadenia. "Táto stredná škola je skvelá. Má výbornú povesť po celom štáte," povedal Williams KUTV. Alticeová, ktorá tu učila od roku 2004, bola poslaná na platenú dovolenku, kým nebude známy výsledok vyšetrovania.

Príťažlivá učiteľka posexovala študenta:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: huffingtonpost.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu