Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pohľadná učiteľka (24) to vybalila na študentov: Orál aj horúci sex!

Meredith Claire Powellová Zobraziť galériu (3)
Meredith Claire Powellová (Zdroj: huffingtonpost.com)

WASHINGTON - Problémy Američanov s učiteľkami, ktoré nevedia ovládnuť svoje pudy a robia si zálusk na svojich nevinných študentov, neutíchajú. Vo Washingtone je na pretrase ďalší škandál, ktorý spôsobila iba 24-ročná Meredith Claire Powellová, ktorú obvinili z pohlavného styku s tromi žiakmi vo veku od 15 do 17 rokov.

Učiteľka matematiky na strednej škole Lincoln High School vo Washingtone si zjavne z nízkeho veku svojich milencov veľkú hlavu nerobila a podľa dostupných informácií mala na 15-ročnom žiakovi vykonať orálny sex a s ďalším 16-ročným sa oddávať pohlavnému styku, kým boli ostatné deti na školskom zhromaždení.

Samozrejme nesmeli chýbať ani horúce textové správy a nahá fotografia, ktoré poslala zase inému tínedžerovi, ako sedí vo vani.

Škandál sa prevalil po tom, čo sa učiteľka ospravedlnila priateľke jedného z chlapcov za "promiskuitné" a "neprofesionálne" texty. Odtiaľ bol už iba krôčik k zatknutiu, ktoré prebehlo minulý štvrtok a neplatenému voľnu, na ktoré ju škola poslala.

Našťastie súd jej prečin nevyhodnotil ako veľmi závažný, keďže ju prepustil bez kaucie. Pojednávanie sa uskutoční 24. apríla. Podľa právnika Wayna Fricka je jeho klientka vystrašená, veľmi mladá a zmätená. Na to však mala myslieť skôr, ako sa pustila do činov prekračujúcich medze zákona.

Meredith Claire Powellová
Zobraziť galériu (3)
Meredith Claire Powellová  (Zdroj: huffingtonpost.com)

Pohľadná učiteľka (24) to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: huffingtonpost.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu