Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Servírka si užívala divoký sex v aute: To, čo predviedla, prekvapilo aj policajtov!

Rachel Gossettová Zobraziť galériu (2)
Rachel Gossettová (Zdroj: Polícia, FB)

LOGANVILLE - Polícia v americkom štáte Georgia riešila ďalší kuriózny prípad, ktorý sa odohral na parkovisku pred občerstvením s vafľami. Tamojšia servírka si to v aute rozdávala so svojím partnerom, ale bola taká opitá, že po výzve mužov zákona, aby sa obliekla, mala veľmi vážne problémy. Namiesto topánky si napríklad chcela obuť cheeseburger, a to už je čo povedať.

Rachel Gossettovú (25) zatkli aj s jej partnerom Frankom Lucasom (27) v nedeľu okolo pol druhej v noci. Z ich auta totiž vychádzali divné zvuky, a tak si na nich polícia posvietila. Keď zistila, čo sa vo vnútri deje, požiadala dvojicu, aby sa obliekla a dala im svoje preukazy.

Pokým Lucas si navliekol nohavice, Gossettová vraj len sedela na sedadle spolujazdca a zjavne ignorovala pokyny policajtov. Hoci ju vyzvali niekoľkokrát, aby sa zahalila, nemali veľký úspech.

Napokon sa predsa len pokúsila dať na seba nejaké oblečenie, ale zjavne alkoholové opojenie bolo priveľké a ona si snažila obuť cheeseburger namiesto topánky.

Polícia uviedla, že vo vozidle to silne páchlo po chľaste a pri skúškach na alkohol v krvi u Gossettovej zistili dvojnásobné prekročenie zákonného limitu. Oboch zatkla za potulovanie a verejné opilstvo. Svoju obhajobu budú môcť predostrieť súdu 16. januára, informoval portál mirror.co.uk.

Rachel Gossettová a Frank Lucas
Zobraziť galériu (2)
Rachel Gossettová a Frank Lucas  (Zdroj: Polícia, FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu