Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Učiteľka (33) zbalila študenta (16) na sexi FOTO: Súlož u nej doma na gauči!

Fotka, ktorú Clare poslala študentovi Zobraziť galériu (2)
Fotka, ktorú Clare poslala študentovi (Zdroj: wales news service)

CARDIFF - Mladá učiteľka z Walesu sa vyspala so šestnásťročným študentom, ktorého zviedla vďaka svojim pikantným fotografiám. Do svojej práce sa tak skoro nevráti; bola totiž potrestaná zákazom učenia na dobu neurčitú.

Tridsaťtriročná Clare Hortonová je atraktívna žena, ktorá určite nemá núdzu o pozornosť zo strany mužského pohlavia. Primeraného veku. Ona sa ale rozhodla loviť v oveľa mladších vodách, konkrétne medzi svojimi žiakmi na strednej škole v mestečku Leckwith.

Vyhliadla si jedného z nich a začala mu na Facebook posielať fotografie zo sexuálnym podtónom. Chlapec sa chytil a v čase študijného voľna za ňou prišiel domov, kde mali spolu na pohovke pohlavný styk. Klebety o ich pomere sa čoskoro rozšírili po škole. Keď sa o tom dozvedeli Hortonovej nadriadení, kontaktovali políciu.

Učiteľka (33) zbalila študenta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wales news service)

Rozvedená matka dvoch detí svoju vinu popiera. Priznala, že dotyčný študent bol u nej doma, ale sex vraj spolu nemali. "Áno, spal u mňa na gauči a ja som ležala vedľa neho. Zaspali sme po tom, ako sme sa dlho rozprávali. Ale nemilovali sme sa," vyhlásila s tým, že tínedžer jej pomáhal v ťažkých časoch, ktorými v inkriminovanom čase prechádzala. "Bol ku mne veľmi láskavý. Po dlhom čase bolo pekné od niekoho počuť, že nie som škaredá, tučná, nepotrebná a neschopná," dodala.

Prokurátor voči Hortonovej nevzniesol žiadne obvinenia, školská rada jej ale udelila zákaz učenia na dobu neurčitú s tým, že po dvoch rokoch môže požiadať o jeho zrušenie, informoval portál denníka Daily Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu