Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Peklo na zemi: Z pomocníčky v domácnosti spravili sexuálnu hračku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: greenprophet.com )

LONDÝN - Indická pomocníčka v domácnosti bola opakovane znásilnená a zbitá svojimi zamestnávateľmi, ktorí sa jej vyhrážali, že ju zavraždia, ak sa bude sťažovať. Neľudskí tyrani, ktorí pripravili ženu o dôstojnosť a spôsobili jej ujmu na psychickom aj fyzickom zdraví, stoja pred anglickým súdom a svoju vinu popierajú.

Negramotná matka (39) štyroch detí bola používaná ako "sexuálna hračka" a "všeobecný poskok" širšej rodiny a ich kamaráta, ktorí ju prinútili, aby sa stala ich otrokom. Dlhých šesť rokov sa jej vyhrážali obarením vriacou vodou, pálením horúcim železom, bitkou, podrezaním hrdla a zakopaním jej tela v záhrade, ak nesplní, čo od nej žiadajú.

Na súde odznelo, že žena pôvodne prišla bývať s Aleemuddinom Mohammedom (44) a jeho manželkou Shaminou (42), ktorí jej vybavili víza. Neskôr ju posunuli jeho 56-ročnej matke Shanaz a jej partnerovi Enkartaovi Balapovi (53), ktorý čelí obvineniu zo ženinho znásilnenia. Potom sa dostala do rúk ďalšej spríbuznenej rodiny, ktorá sa na nej vŕšila rovnako ako všetci predtým.

Podľa žalobkyne Caroline Haugheyovej sa k nej každý z obžalovaných správal s dešpektom, ignoroval jej základné práva a využíval jej naivitu, zraniteľnosť a nevedomosť. Žena musela spať v garáži alebo na podlahe v detskej izbe. Očakávali od nej, že na zavolanie rodinám operie, uvarí a uprace. Nehovoriac o násilí, ktoré bolo na nej vykonané. Obarili jej ruky a nedovolili vyhľadať lekársku pomoc, zhodili ju zo schodov a trpela žalúdočnými problémami zo skazeného jedla, ktoré bola nútená jesť.

Žena pritom pracovala šestnásť hodín denne, sedem dní v týždni, od októbra 2004 do októbra 2010. Ak by dostávala len minimálnu mzdu, patrilo by jej 172 288 libier. Vykorisťovaná žena však za celý tento čas získala iba 2364 libier. Všetci obvinení svoju vinu popierajú, súd pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu