Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Horor na Malorke: Britskú modelku zbil, znásilnil a nechal v krvi!

(Zdroj: Daily Mail)

MALORKA - Britská modelka minulý týždeň vypovedala proti mužovi, ktorý ju dobodal, znásilnil a nechal zomierať na vychytenom ostrove dovolenkárov. Cheryl Maddisononová (25) prežila horor iba 6 dní po tom, čo prišla na Malorku, aby tu začala nový život.

Jej svedectvo za zástenou trvalo 70 minút a zo súdu odišla bez toho, aby sa stretla tvárou v tvár s obvineným Mohamedom Fadel el Anssariom. Tento 31-ročný čašník z Maroka ju pred štyrmi rokmi sledoval až k jej prenajatému bytu a zaútočil ňu na balkóne. Potom ju vyzliekol donaha a zatiahol do spálne.

"Tam na mňa vyliezol a znásilnil ma," uviedla Cheryl na krajskom súde v hlavnom meste Malorky. "Hrýzla som ho a škriabala, ale omdlela som a stratila vedomie. Keď som sa prebrala, bola som v spálni sama a na hrudi som mala krv. Potom opäť vošiel do miestnosti a položil mi na krk nôž," opísala svoje utrpenie krehká blondínka.

Napokon jej zasadil niekoľko rán a prestal s tým až vtedy, keď si myslel, že už nedýcha. Našťastie dievčina iba zadržala dych a napriek krvácaniu z niekoľkých rán spôsobených nožom s dlhou čepeľou, sa doplazila pre pomoc do neďalekého obchodu. V čase, keď prišli záchranári, bola znova v bezvedomí. V nemocnici podstúpila urgentnú operáciu rany na krku, hrudi a chrbte. Po dvoch týždňoch jej dovolili vrátiť sa domov do Británie. Podľa lekárov mala veľké šťastie, že je nažive.

Prokurátor žiada pre Maročana, ktorý bol závislý na drogách, trest vo výške 23 rokov odňatia slobody. Súd s obvineným pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu