Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prostitút Laco znásilnil a nakazil malú sestru (8): Hraj sa s mojím trpaslíkom, nútil ju k sexu!

Ladislavovi za znásilnenie sestry hrozí 12 rokov
Ladislavovi za znásilnenie sestry hrozí 12 rokov (Zdroj: Facebook)

PARDUBICE – Neviem, čo ma k tomu viedlo. Blonďavý mladík s výzorom 15-ročného chlapca a nevinným pohľadom sa na hradeckom súde spovedal zo znásilnenia nevlastnej vtedy len 8-ročnej sestry Jany. Ladislav Š. (27), ktorý sa v minulosti živil ako prostitút, mal dievčatko nalákať na sex a dokonca ju aj nakaziť pohlavnou chorobou. On to však popiera a tvrdí, že pri hrátkach s jeho "trpaslíkom" išlo len o obchytkávanie.

Vyučený kuchár Ladislav sa dostal do rúk spravodlivosti až po siedmich rokoch, počas ktorých jeho nevlastná sestra v sebe všetko dusila. Janu mal zneuctiť, keď mal 20 a ona len 8 rokov. Od hrozného zážitku trpí vážnou posttraumatickou stresovou poruchou, obmedzila kontakt s okolím, trpí nespavosťou a prenasledujú ju nočné mory. Po dlhých rokoch sa však zrejme konečne dočká spravodlivosti a násilník bude potrestaný.

Ladislav osudný deň na súde podrobne opísal, sex so sestrou však popiera a tvrdí, že išlo iba o obchytkávanie. „Ležal som vtedy na posteli a onanoval, keď nečakane prišla do izby. O mojom pohlavnom orgáne som jej povedal, že je to škriatok, a aby ho pohladkala,“ prezradil a dodal, že nevie, čo ho to napadlo a konal skratovo.

Žalobkyňa však rozprávkam blonďavého mladíka s modrými očami neuverila. Prišlo jej totiž čudné, že by mu 8-ročné dievča skočilo na bájky o škriatkovi a nepoznalo rozdiel medzi mužom a ženou. Proti Ladislavovi hrá aj fakt, že dievčine zistili chorobou kondylomata, ktorá sa prenáša pohlavným stykom. Navyše sa priznal, že rovnakou chorobou trpí aj on. V minulosti sa totiž živil ako prostiút v Holandsku.

Za znásilnenie nevlastnej sestry mu hrozí trest až 12 rokov.  Jana, ktorá má dnes už 15 rokov však bude trpieť zrejme doživotne. Prestala zvládať školu a pred okolím sa stráni. Ladislav na súde priznal, že sestre ublížil, no nie tak, ako to tvrdí obžaloba. Podľa neho Jana vzhľadom na svoj vek ani nevedela, čo robí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu