Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celý deň znásilňoval milenku: Foto z brutálnej análnej praktiky jej chcel poslať ako prianie!

Hanka Martinovo vyčíňanie takmer neprežila
Hanka Martinovo vyčíňanie takmer neprežila (Zdroj: Facebook)

HRADEC KRÁLOVÉ - Mučenie, znásilňovanie a neuveriteľná bolesť! Takýto darček dostala k 30. narodeninám Hanka, ktorá vraj o znásilnení celý život snívala. Aspoň to tvrdí jej milenec Martin S. (35) z českého Lanškrouna, ktorý sa jej rozhodol celoživotný sen splniť a hodiny ju brutálne znásilňoval, mučil a pri všetkom si ju fotil a natáčal. Žena jeho besnenie takmer neprežila, no násilník si napriek tomu nechce priznať vinu a stojí si za tým, že narodeninový darček jej venoval z lásky.

Keď sa v pondelok pred královohradecký súd postavil obžalovaný Martin a spustil výpoveď, ľuďom v súdnej sieni padla sánka. Sebavedomý muž s prenikavým pohľadom im prezradil všetky podrobnosti sexuálneho úletu, pri ktorom takmer zahynula jeho milenka Hanka. „Len som jej chcel k narodeninám splniť jej sen. Niekoľkokrát mi hovorila, že si predstavuje ako ju znásilňujú dvaja muži,“ snaží sa ospravedlniť otrasný čin pred sudcom.

Aj keď mu Hanka dala jasne najavo, že o takýto darček nestojí, násilníka to neodradilo. „Chcel som jej dať pocit strachu. Nepáčilo sa jej to, ale chcel som to dotiahnuť do konca,“ pokračuje obžalovaný Martin. Hororovú narodeninovú „oslavu“ usporiadal Hanke priamo v jej byte vo februári minulého roka. Dal si na tvár masku, a keď vychádzala z domu zatlačil ju späť, kde ju zhodil na zem a napriek tomu, že ho prosila, aby prestal, lepiacou páskou jej spútal ruky.

Zviazanú Hanku následne zavliekol do izby, zhodil na posteľ, oči jej zalepil bielou sterilnou páskou a do uší vložil „štuple“, aby obmedzil jej zmyslové vnemy. Vtedy sa spustilo peklo. Martin milenku vyzliekol do naha a dlhé hodiny mučil a znásilňoval. „Niekoľko hodín na poškodenú takmer vôbec neprehovoril, ponechával ju v neistote a osamote, opakovane ju bil dlaňou do tváre a svoje vyčíňanie si priebežne fotografoval a natáčal na kameru,“ povedala štátna zástupkyňa Lucia Žabková.

Ženu navyše omámil rohypnolom s vodkou, ktorú jej vstrekoval do úst dávkovačom na lieky. Po tom jej na hlavu natiahol igelitové vrecko a do konečníka strčil zapálenú sviečku. V tejto bolestivej polohe si doráňanú Hanku zvečnil a fotografiu jej chcel darovať. „Na fotku, na ktorej je spútaná a v konečníku má zapálenú sviečku, som jej chcel napísať prianie k narodeninám,“ opísal svoje úchylné plány Martin, ktorý hneď po tom, ako so ženou skončil, poprosil svoju ďalšiu milenku o alibi.

V obžalobe okrem iného stojí aj obvinenie z pokusu o vraždu, pretože zdrogovanej žene, ktorá upadala do bezvedomia naťahoval na hlavu igelitové vrecko, čím ju dusil a inak ohrozoval na živote. Obžaloba ho tiež viní zo znásilnenia, vydierania, marenia výkonu úradného rozhodnutia, ale aj z toho, že sa Hanke aj ďalšej milenke nabúral do počítača a sledoval ich súkromnú korešpondenciu.

Martin sa mal údajne spoza mreží pokúšať prepašovať list, v ktorom žiadal manželku, aby vyhľadala a presvedčila poškodenú, aby proti nemu nesvedčila. V ďalšom zas posielal manželke závet s tým, že chce spáchať samovraždu. To, že svojím vyčíňaním takmer pripravil o život človeka, si neuvedomuje a vinu popiera. „Nevedel som, že sa dopúšťam trestného činu,“ uzavrel obžalovaný. Za hrôzostrašné mučenie Hanky mu teraz hrozí 20 ročný, alebo až výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu