Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zľavové šialenstvo: Krik, hádky a nadávky kvôli 15 korunám!

Ľudia sa išli za olejom potrhať Zobraziť galériu (3)
Ľudia sa išli za olejom potrhať (Zdroj: tn nova/youtube)

LIBEREC - Zľavové šialenstvo postihlo už aj Českú republiku. Dlhočizné rady, tlačenica, krik a hádky - to všetko sú naší západní susedia ochotní vytrpieť pre fľašu zľavneného stolového oleja. Istý liberecký supermarket vie, ako nalákať zákazníkov a ich marketingový trik sa im rozhodne vyplatil.

Kvôli pätnástim korunám (0,6 eura) sa takmer pozabíjali! Výhodná ponuka na olej, ktorého bežná cena je približne dvakrát vyššia, prilákala do obchodu príliš veľa kúpychtivých obyvateľov. Tí daný sortiment zakrátko vykúpili.

Zľavové šialenstvo: Krik, hádky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn nova/youtube)

Aby sa ušlo každému, supermarket dovolil nákup len piatich fliaš na osobu. To sa ale ľuďom vôbec nepáčilo. Mnohí situáciu riešili tak, že s príbuznými stáli v rade na etapy. Po krátkom čase sa dokonca minuli nákupné vozíky.

Netrvalo dlho a niektorí nakupujúci sa odtrhli z reťaze. Jeden muž napríklad prítomnému televíznemu štábu adresoval zopár "milých" slov. "Ku*vafix! Mňa dlho nikto s*ať nebude. Nechajte toho ku*va! Zmizni, inak ti tú kameru rozbijem, hovädo!"

Zľavové šialenstvo: Krik, hádky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn nova/youtube)

Mnohí ľudia sa sťažovali, že "toto nebolo ani za komunistov". Ďalší obchodníkom odkázali, "že by ich s takými akciami najradšej poslali do zadku". Treba však poznamenať, že zľavovej akcie sa zúčastnili dobrovoľne a s podobným návalom museli rátať.

 

Podobné šialenstvo sa nedávno odohralo aj na Slovensku. Koncom februára usporiadala spoločnosť Kaufland v Spišskej Novej Vsi nočnú akciu s 50% až 60% zľavami. Na mieste nefungovali semafory a doprava úplne skolabovala. Dve osoby dokonca utrpeli zranenia po tom, ako ich pritlačil kovový nákupný vozík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu