Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Dôchodcovia-netvori: Z nemého dievčaťa (10) si urobili slúžku na sex!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: willpowerwithin.com)

MANCHESTER - Toľko utrpenia si nezaslúži nikto, nieto ešte malé hluchonemé dievčatko. Dvaja britskí dôchodcovia ho uniesli z Pakistanu a deväť rokov väznili v pivnici, pravidelne znásilňovali, bili a spravili si z neho slúžku.

lyasa Ashar (83) a jeho manželka Tall (66) v roku 2003 vtedy 10-ročnej Pakistanke navraveli, že jej rodičia zomreli, nelegálne ju zobrali do Británie a vo svojom dome v Manchestri ju dlhodobo týrali.

Dievčatko každú noc zamykali do pivnice, Ashar ho pravidelne znásilňoval a so ženou ho brutálne bili a ťahali po zemi za vlasy, kedykoľvek sa im niečo znepáčilo. Dievčatko muselo dôchodcom slúžiť a vykonávať všetky domáce práce.

Na otrasný prípad sa prišlo až po deviatich rokoch, keď do domu zavolal anonym políciu. Tá našla dnes devätnásťročnú dievčinu uväznenú v pivnici. Svoje utrpenie musela znášať tak dlho, pretože nevie hovoriť a nemala kam ísť.

"Priviezli ste nemé dieťa do tejto krajiny a celé roky ste ho brutálne týrali," povedal s odporom sudca Peter Cadwallader podľa denníka Daily Mail. "Dievča bolo v noci opakovane znásilňované a cez deň ste ho bili, ťahali za vlasy a nútili bez prestania pracovať. Urobili ste z neho svoju slúžku a sexuálnu otrokyňu. Za celých deväť rokov svojho života nič iné nezažilo. Vaša krutosť je neuveriteľná," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu