Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zvrhlíčka predávala dcéru (6) na sex, aby mala na drogy

Dalina Nicholasová Zobraziť galériu (2)
Dalina Nicholasová (Zdroj: lhrtimes.com)

JACKSONVILLE BEACH - Tridsaťpäťročná Američanka opakovane nútila k prostitúcii svoju šesťročnú dcéru, aby si za utŕžené peniaze mohol kúpiť drogy alebo nimi zaplatila obrovské dlhy.

Dalina Nicholasová z Floridy predala svoju vlastnú dcéru na sex najmenej dvom mužom, vyšetrovatelia sa ale obávajú, že dieťa mohlo byť sexuálne zneužité aj ďalšími.

Na prípad políciu upozornil v januári bezdomovec, ktorý si v dome v Jacksonville Beach, kde zvrhlá matka býva, pichal drogy. Všetko vraj videl na vlastné oči. Dievčatko potom vyšetrovateľom skutočnosť potvrdilo a opísalo im, akému utrpeniu bol vystavené. Spolu s mladším súrodencom bolo zatiaľ zverené do starostlivosti prarodičom.

"Dieťa sa teraz nachádza v bezpečnom prostredí u príbuzných," uviedol hovorca polície John Harrell. "Navyše je v starostlivosti detského psychológa a podstupuje terapiu."

Nicholasová utiekla zo štátu, polícia ju ale minulý týždeň dolapila v Georgii a obvinila z niekoľkých trestných činov vrátane kupliarstva a zanedbania povinnej starostlivosti. Okrem nej zatkla a oboch mužov, ktorí sa mali zverstva dopustiť. Matka obžalovanej sa jej ale zastáva a vidí ju ako závislú obeť drogových dílerov. "Je obeťou rovnako ako jej dcéra," vyhlásila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu