Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dcére (13) oholila ohanbie a potom ju natáčala pri sexe s otčimom!

Munteanová a jej druh na súde
Munteanová a jej druh na súde (Zdroj: evz.ro)

BUKUREŠŤ - Šokujúce podrobnosti vyšli na povrch počas vyšetrovania prípadu trinásťročného rumunského dievčaťa, ktoré zneužívali jej rodičia. Matka si sex dcéry s otčimom dokonca nahrávala a fotila. Teraz úchylnému páru hrozí až 30 rokov väzenia.

Carmen Munteanová (40) a jej manžel Adrian (30) vraj boli posadnutí sexom. Často sa spolu zúčastňovali swingers párty, teda akcií s hromadným sexom. To im však zrejme nestačilo a dostali šialený nápad zapojiť do svojich intímností aj maloletú dcéru.

Dievča najprv začal znásilňovať jej nevlastný otec. Nechutný čin si dokonca natočil a poslal ho žene do Rakúska, kde vtedy pracovala. Po tom, čo sa odtiaľ vrátila, zapojila sa bez rozpakov do zneužívania tiež. Svoju dcéru opakovane nútila, aby sa s jej partnerom vyspala aj pred ňou a hlavne pred kamerou a fotoaparátom. Tá to síce odmietala, ale po niekoľkých dňoch psychického nátlaku povolila.

Matka ju na sex sama pripravila tým, že jej oholila ohanbie. Potom sa do zvrhlostí zapojila tiež. Dievčinu uplatila novým mobilným telefónom a otčim navyše pridal aj vyhrážky. "Povedal, že ak sa to niekto dozvie, skončím v detskom domove a on v base. Pochopila som," uviedla vo svojej výpovedi na polícii.

Zneužívanie školáčky pokračovalo ešte štyri mesiace. Počas nich matka zaobstarala stovky videozáznamov a fotografií. Polícia teraz zisťuje, či s nimi nechcela zvrátená dvojica obchodovať.

Dievčatu sa nakoniec podarilo utiecť k babičke, ktorá jej vychovávala do piatich rokov. Zverilo sa jej a žena všetko nahlásila na polícii. Obeť zneužívania podľa lekárov trpí psychickými problémami a sebaobviňovaním. Vyšetrovanie pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu