Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Koniec sveta má obeť, mladík neprežil skok do rieky!

Zhrození kamaráti na brehu rieky Zobraziť galériu (3)
Zhrození kamaráti na brehu rieky (Zdroj: Daily Mail)

NEW YORK - Oslavy skutočnosti, že napriek predpovediam samozvaného proroka nenastal v sobotu koniec sveta, skončili tragicky pre skupinu mladíkov v Michigane. Šestica tínedžerov skočila radosťou z mosta do rieky Kalamazoo, ale jedného z nich strhol silný prúd a zatiaľ sa ho napriek snaženiu záchranárov nepodarilo nájsť.

Ako miestnej televízii WWMT-TV povedal Jordan Skinner-Knapp, spolu s piatimi kamarátmi skočili z mosta do rieky, aby oslávili, že svet nekončí. Potom, čo pristál v prudkom prúde, všimol si vraj s hrôzou, ako jeho kamaráta Anthonyho Thompsona pohltila voda.

"Prúd ho strhol. Snažil som sa ho vytiahnuť von, ale ťahal ma dolu a ja som ho nedokázal dostať z rieky," vyhlásil s tým, že Anthony nevedel plávať, ale do vody skočil, hoci ho pred tým priatelia varovali.

Záchranári začali prehľadávať rieku na lodiach a vodných skútroch, ale mladíka sa zatiaľ nájsť nepodarilo.

Koniec sveta na sobotu prorokoval Harold Camping (89), bývalý stavebný inžinier, ktorý vedie sieť kresťanských staníc Family Radio a ktorý svetovú skazu raz neúspešne predpovedal na september 1994. Apokalypsa podľa neho mala vypuknúť o 18:00 h a postupovať všetkými časovými pásmami. Po piatich mesiacoch hrôzy a utrpenia mal náš svet úplne zaniknúť.

Stúpenci Campinga strávili niekoľko posledných mesiacov varovaním pred očakávanou skazou, mnohí z nich sa vzdali všetkých pozemských statkov a vypumpovali bankové kontá. Rad Campingových verných teraz vyhlasuje, že odklad je len ďalšou božou skúškou viery. Niektorí tiež tvrdia, že presný čas nebol nikdy pevne stanovený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu