Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Predvolebná kampaň na východe sa zmenila na drámu! Kiskov tím skončil v nemocnici

Podpredsedovia strany Za ľudí mali nehodu Zobraziť galériu (2)
Podpredsedovia strany Za ľudí mali nehodu (Zdroj: TASR - Michal Svítok, Jakub Kotian, Facebook, Juraj Šeliga)

PREŠOV - Je už krátko pred voľbami a strany sa vo veľkom presúvajú po regiónoch so svojimi programami a myšlienkami. Výnimkou nie je ani nová strana Andreja Kisku Za ľudí. Jej podpredsedovia Jana Žitňanská a Juraj Šeliga však boli počas svojej cesty účastníkmi autonehody. Tá sa stala v noci v regióne Prešova a možní budúci poslanci skončili dokonca v nemocnici!

Nepríjemný zážitok popísal podpredseda Za ľudí Juraj Šeliga na sociálnej sieti. "Po ceste sme mali menšiu autonehodu - vrazilo do nás auto, pretože pán nezabrzdil," píše Šeliga. Spolu s kolegyňou Janou Žitňanskou skončili na urgentnom príjme. "Personál bol napriek plnej čakárni veľmi milý a pozorný. Viacerí sa pristavili a povedali, že nám držia palce. Veľká vďaka za ľudský prístup," pochvaľoval si podpredseda kiskovcov.

Šeliga sa o nehode zmienil na sociálnej sieti
Zobraziť galériu (2)
Šeliga sa o nehode zmienil na sociálnej sieti  (Zdroj: facebook/juraj šeliga)

Podvrtnutá krčná chrbtica a rozchodenie nalomeného stavca

Kandidáti do volieb 2020 si prešli aj vyšetrením pod röntgenom, pričom Šeliga bol vyšetrení aj prostredníctvom počítačovej tomografie (CT). Diagnózy rozhodne nezneli príjemne. "Jana Žitňanská má podvrtnutú krčnú chrbticu. U mňa je to nalomený stavec, pár modrín a boľavý chrbát. Dostal som golier na krk a ide sa ďalej. Chrbtovú kosť našli, tak sme sa smiali, že to je základ a dobrá vízia do ďalších dní," žartoval Šeliga v statuse.

Na diagnózu nalomeného stavca mali doktori len jednu radu. "Lekár hovoril, že to treba len rozchodiť. Tak rozchodíme a aj doslovne, ešte nás čaká veľa výjazdov," vyhlásil Šeliga. "Nešťastie sa môže stať rýchlo, dnes to našťastie schytalo len auto a pár hodín na pohotovosti," uzavrel podpredseda Za ľudí a odporúčal verejnosti, aby si tiež dávala pozor na cestách.

Viac o téme: NehodaPrešovJana ŽitňanskáJuraj ŠeligaZa ľudí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu