Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bugár odhalil ďalšie tajomstvo z mysterióznej dovolenky: V zahraničí mal byť s vplyvným oligarchom

Béla Bugár Zobraziť galériu (2)
Béla Bugár (Zdroj: SITA/Martin Medňanský)

BRATISLAVA - Kauza záhadnej dovolenky šéfa Mosta-Híd Bélu Bugára je stále živá. Najnovšie sa predseda strany priznal k tomu, kto ďalší sa ešte nachádzal na spomínanej marcovej dovolenke z minulého roka. Meno vzbudzuje otázniky, a to pritom vôbec nejde o už viackrát skloňovaného Mariana Kočnera.

Reč je o oligarchovi Štefanovi Czuczovi. Je dlhšie spájaný s Bugárovou stranou a údajne má mať z pozadia vplyv na toto hnutie. O dovolenke na Maldivách, na ktorej sa mal Bugár podľa vlastných slov náhodne stretnúť s obvineným Marianom Kočnerom sme vás exkluzívne informovali. Bolo to na začiatku jari v roku 2018. Bugár však nedávno v relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo priznal, že sa na dovolenke nenachádzal sám.


EXKLUZÍVNE Tajomstvo dovolenky na Maldivách odhalené: Bugár priznal stretnutie s Kočnerom!


Oligarcha na dovolenke

Závodský sa v relácii začal točiť okolo osoby Štefana Czucza. Ide o podnikateľa zo Šamorína, ktorý býva v Bugárovom susedstve. „Bol tam (na Maldivách pozn. red.) aj Štefan Czucz?“ spýtal sa Závodský Bugára. „Aj on tam bol, samozrejme,“ potvrdil Bugár. „Bol vedľa vás vo vile?,“ pokračoval v otázkach Závodský. „Áno," opäť súhlasil Bugár. „Platil aj vašu dovolenku tento človek?“ položil ďalšiu otázku Závodský. „Pán redaktor, ja za to nemôžem, že nečítate... neviete čítať s porozumením,“ odpovedal podráždený Bugár.

Hovorkyňa strany už skôr komentovala Bugárovu dovolenku slovami: „Pán Bugár bol na súkromnej dovolenke pri príležitosti okrúhleho výročia svadby so svojou manželkou,“ potvrdila vtedy ešte Klára Debnár.

Išlo vraj o náhodu

Bugár už skôr stretnutie jeho a Kočnera označil za náhodu. "Áno, je pravda, že sme sa videli v štvrtý deň našej dovolenky v reštaurácii," povedal pre Topky Bugár. "Videli sme sa aj s ďalšími ľuďmi zo Slovenska, napríklad s exmanželkou pána Drobu. Náhoda je blbec." Na otázku, či sa rozprávali odpovedal Bugár jasne. "Pozdravili sme sa."

Béla Bugár priznal stretnutie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Pavol Zachar, Jakub Kotian, thinkstock)

Kočner stretnutie s Bugárom nepriamo odmietal. "Nestretol som sa s pánom Bugárom, pretože výraz "stretnúť sa" (s niekým) u mňa znamená "mať dohodnuté stretnutie. Iný je výraz "stretnúť niekoho", tzn. "náhodne na niekoho natrafiť". Takže, keďže Vaša otázka bola či "som sa s pánom Bugárom stretol" tak odpovedám "nie". Pokiaľ by ste sa chceli doplňujúco opýtať či "som pána Bugára stretol", tak moja odpoveď je "áno", pána Bugára som zahliadol v reštaurácii, pozdravil som ho (ako prvý, keďže som mladší), on odzdravil. Žiaden iný kontakt medzi nami neprebehol, napísal vtedy pre Topky už dnes obvinený Kočner.

Viac o téme: Béla BugárŠtefan Czucz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu