Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Revolúcia: Šoumen Jakubec vstupuje do politiky, prirovnáva sa k Trumpovi a sľubuje smršť

Martin Jakubec
Martin Jakubec (Zdroj: Facebook/Martin Jakubec)

BRATISLAVA – Zabávač a spevák Martin Jakubec má pre svojich fanúšikov ďalšie prekvapenie. Dnes totiž oficiálne ohlásil svoj vstup na slovenskú politickú scénu. Bilbordy, ktoré ste mohli zachytiť už pred pár dňami, neklamali.

„Skutočne vyjadrujem veľké potešenie, veľkú radosť nad tým, že Donald Trump sa stal prezidentom Spojených štátov aj práve preto, že tento človek mi je veľmi sympatický a skutočne uznávam, že my dvaja máme niečo spoločné,“ povedal dnes na videu, ktoré zverejnil na svojom Facebooku, ale nespresnil, čo ho s novým prezidentom USA spája.

Desivé proroctvo o Trumpovi: VIDEO Zabudnutá vízia zo seriálu Simpsonovci sa stala realitou

Jakubec dnes súčasne ohlásil svoj vstup do slovenskej politiky a sľubuje zmeny, ktoré naša krajina ešte nezažila. „Slovensku predstavím nový koncept fungovania štátu a budúcnosť pre mladých a starých ľudí žijúcich v ňom,“ uviedol Jakubec vo svojom vyhlásení. Viac podrobností Jakubec prezradí 17. novembra na tlačovej konferencii pri príležitosti svojich narodenín.

„Budú sa diať veci, ktoré vás budú pútať k pozornosti, pútať k obrazovkám, k internetu... budete jednoducho chcieť vedieť, čo sa bude diať a čo Martin Jakubec pripravuje a predstavuje. Každopádne sa pripravte na smršť udalostí a na víchricu, ktorú vnesiem spolu s tímom, ktorý je už pripravený a zostavený na slovenský mediálny ale aj politický priestor,“ dodal.

Oficiálne má vstup do politiky potvrdiť presne 17.11 na svoje 33 narodeniny.

Viac o téme: Martin Jakubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu